De beste pleietipsene for vakker hud


ALT HUDEN TRENGER FOR Å HOLDE SEG VAKKER
Små pleietips og gode ideer for å pleie hele huden året igjennom.

Oppdag hemmeligheten bak vakker hud

Hva trenger huden på kalde vinterdager?

 • Gjennom den kalde årstiden, trenger huden ekstra pleie for å holde seg myk og vakker.
 • Selv om det er fristende å tilbringe mye tid i et varmt bad, bør du unngå for lange eller for varme bad. Å dusje for ofte eller tilbringe lang tid i badekaret kan påvirke hudens beskyttende syrelag og gjøre huden mer gjennomtrengelig – dette betyr at skadelige stoffer lettere kan trenge inn.
 • Derfor bør ikke temperaturen på vannet være høyere enn 32 grader. Bruk fuktighetsgivende oljer som for eksempel NIVEA Natural Oil Shower Oil som tilsetning i badevannet eller skjem bort deg selv med den pH-nøytrale NIVEA Goodbye Stress Cream Bath.
 • Smør deg inn med fuktighetskrem, som for eksempel NIVEA Care, etter dusjen. Den inneholder mild hydrovoks som trekker umiddelbart inn i huden og gir intensiv og langvarig pleie, uten å etterlate huden klissete. Huden din vil øyeblikkelig føles myk og smidig.
 • Ytterligere fuktighet: En gang i uken bør du bruke en kroppsskrubb og påføre en skikkelig fuktighetsbombe, som for eksempel NIVEA Smooth Sensation Body Milk – den gjør at huden din føles fastere og ser sunnere ut.
 • Huden i ansiktet er unik: For å velge den rette pleien må du vite hudtypen din. Finn ut hvilken hudtype du har her og hvordan du kan gi huden din den rette pleien.
Q10 Care

Pleie for vakker hud og en strålende hudtone

Når det er kaldt produserer talgkjertlene våre mindre talg. Kalde temperaturer og tørr luft fra varmesystemer stjeler fuktighet fra huden. Den rike, daglige pleien fra NIVEA Nourishing Body Milk og den fornyende nattlige pleien gjenoppretter hudens fuktighet om vinteren.

 

Vakker hud på albuer, legger og knær

Noen hudområder tørker fortere ut enn andre. Disse trenger ekstra pleie hele året, ikke bare i vintermånedene. Forebygg følelsen av stramhet og kløe ved å bruke kremer og fuktighetskremer fra NIVEA Repair & Care-serien. Disse inneholder provitaminet dexpanthenol som spiller en viktig rolle i hudens stoffskifte og forebygger fuktighetstap i huden ved å styrke hudens barrierer.

Skjem bort huden din med rik pleie og du vil bli belønnet med vakker hud. Har du spesielt tørre albuer? Prøv å gni de med en sitron. Dette er en naturlig skrubb med sitronsyre. Den inneholder ingen harde, eksfolierende granuler og er veldig mild på huden. Ønsker du en mer intens skrubb? Prøv Creme Peeling fra NIVEA.

Praktiske pleietips – hals og øvre del av brystet

 • Tidligere har det blitt sagt at du kan gjette en kvinnes alder ved å se på huden på halsen, brystet og hendene.
 • For å gjøre at du ser flere år yngre ut, er det viktig å gi huden dine mye pleie.
 • Derfor bør du bruke NIVEA Vital Body Lotion eller NIVEA Q10 firming line. Dette vil gi deg en hud som ser ung og fast ut.
 • Bruk en skrubb for å forhindre at små urenheter forstyrrer hudens utseende.
 • Du bør bruke en skrubb på halsen og brystet omtrent to ganger i uken. Bruk en ansiktsskrubb til dette, da kroppsskrubber kan være for harde mot huden. Prøv Purifying Wash Gel, for eksempel.
 • Den fjerner døde hudceller, forbedrer hudens utseende og gjenoppretter hudens strålende glød.
 • Fuktighetsmasker passer også bra til dette. Påfør disse på halsen og brystet mens du tar et avslappende bad og skjemmer bort huden din med en ekstra dose fuktighet. Det vil få den til å se forfrisket ut.
Håndpleie

Hender – våre mest synlige kroppsdeler

Når det kommer til grundig kroppspleie, er det å ta vare på hendene dine et absolutt must. Bruk en havsaltskrubb en gang i uken – bruk salt og olje fra kjøkkenet ditt som en basis for myk og glatt hud.
Eplemaske

Maske med eple for glatt hud på brystet

En yoghurt- og eplemaske er perfekt for dehydrert hud. Yoghurten roer ned huden og eplene fungerer som en mild antioksidant – en super kombinasjon for et vakkert brystområde.

Vakker hud fra topp til tå

Den fine huden i ansiktet og de tørre områdene på leggene og albuene trenger ofte ekstra oppmerksomhet. Vi glemmer ofte føttene våre. Føttene utsettes for mye gjennom de kalde periodene av året: Tettpakket i tykke støvler eller sko bærer de oss dag etter dag. Derfor tørker de også lett ut. Gi føttene dine den oppmerksomheten de fortjener, og start pleierutinen med et avslappende fotbad. Bruk en mild skrubb som for eksempel Anti Callus 2in1 Peeling fra Hansaplast etter fotbadet for å fjerne døde hudceller og få i gang blodsirkulasjonen. For en ekstra dose kjærlighet, gni føttene dine med NIVEA Creme eller NIVEA Soft etterpå – helst kombinert med en massasje! Eller gå for Anti-Callus 20 % UREA Intensive Cream fra Hansaplast, som hjelper tørre og harde føtter. Det er også fint å ta vare på føttene dine mens du sover, siden huden fornyer seg best på natten: Gni inn en god dose krem, ta på deg bomulls-sokker, og kryp til køys.

Skjem bort huden ved å gi den rikelig med energi og fuktighet

Vakker og fin hud trenger helhetlig pleie for å være beskyttet og fornye seg.
Strålende hud

Gjenopprett hudens glød

Behold den vakre og strålende huden din gjennom vinteren – huden din trenger ekstra pleie i de kalde periodene av året.

Ikke mer vinterhud

Selv huden din savner lys og sol på grå og triste vinterdager. Du kan få strålende vakker hud med NIVEA BB Cream Light: Den perfeksjonerer hudens utseende og gir deg en naturlig glød. Dersom solen plutselig glimter til, beskytter den deg også med solfaktor 10 – hver dag.

For grå høst- og vinterdager, er en kombinasjon av pleie og sminke det rette valget: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream er en pleiende anti-rynkekrem og en farget dagkrem i ett. Formelen består av koenzym Q10 som forbedrer hudens struktur og myker opp små rynker fra innsiden. Den tilfører masse fuktighet til vakker hud. Perfeksjonerende små mineralpigmenter dekker over små skjønnhetsfeil og gir huden din en balansert, frisk hudtone.

In-Shower

Skånsom pleie for vakker hud – selv i dusjen

Den nye NIVEA In-Shower Body Lotion Honey & Milk, med sin sensuelle duft, gir huden synlig og langvarig pleie – selv i dusjen!

Pleieprogram

Vann som er for varmt kan raskt tørke ut huden når du dusjer. Du bør derfor skjemme bort huden din med NIVEA Natural Oil Shower Oil eller In-Shower Body Milk og ta vare på den også når du dusjer. Natural Oil Shower Oil fra NIVEA inneholder 55 % naturlige oljer og blir til et mykt skum med en deilig duft. Oljen gir huden din ekstra pleie i dusjen, etterlater en deilig følelse og beskytter den mot å tørke ut. NIVEA In-Shower Body Milk med mandelolje tar vare på tørr hud mens du er i dusjen. Den rike formelen med mandelolje absorberes lett av fuktig hud, noe som gjør den enklere å påføre og å trekke inn. Den innovative formelen aktiveres av vann.

Trening for bindevevet

For å holde huden fast, trenger du ikke bare en ideell pleierutine – treningsrutinen din er også viktig. Prøv yoga, pilates eller aerobic for å styrke bindevevet. Hvis det fettvevet er fast, blir det færre fordypninger på utsiden, noe som gjør at den umiddelbart ser jevnere ut. I tillegg stimulerer trening sirkulasjonen og gir huden en sunn og rosenrød farge – så begynn treningen i dag!
Mage rygg

Kropp og rygg – ikke glem området i midten

Vi glemmer ofte rygg og mage når vi tar vare på kroppen. Derfor bør du ta ekstra godt vare på disse delene av kroppen. Ikke tid til å ta på krem? Bruk NIVEA In-Shower Body Lotions , og ta vare på magen og ryggen mens du er i dusjen.