Hvordan fjerne selvbruning

Selvbruningsfeil kan forekomme. Ettersom ikke alle har selvbruningsfjerner i skapet, er det også noen andre måter å fjerne det på utan å investere for mye penger

Hvordan fjerne selvbruning - steg for steg

salt-scrub

Eksfoliering

Bruk en peeling skrubbe, vott eller en kroppsbørste for å fjerne pigmenterte døde hudceller. Ikke få panikk og vær for hard mens du peeler, da det kan irritere huden din og selvbruningen kan bli enda mer ujevn. Sørg for å være ekstra oppmerksom på de tørrere delene av kroppen, spesielt albuer, knær og føtter.

Merk deg: Ikke bruk kroppsskrubb med store korn for å bli kvitt selvbruningen fra ansiktet da ansiktshuden er tynnere og dermed også mer følsom. Velg ansiktsskrubb i stedet, vi elsker NIVEAs Purify Rice Scrub.

 

sauna-room

Gå til en badstue

Varme og fuktighet vil hjelpe deg med å fjerne selvbruningen. Bruk litt tid i en badstue eller et damprom for å åpne hudens porer og peeling i dusjen etterpå. Hvis det ikke er et alternativ å gå til et damprom, vil en varm, dampende dusj også gjøre susen.
enjoying-the-sensation-of-skin-with-body-oil

Kroppsoljer

Oljer er fantastiske å bryte brunfargen på. Kjør et varmt bad med litt kropps- eller badeolje i det og la det trekke inn så lenge som mulig. Hvis du er en dusjperson, kan du bruke olje over hele kroppen, la den trekke helt ned i huden din og ta en varm, dampende dusj for å vaske den av.

Jojobaolje er et flott produkt å kvitte seg med selvbruneren, pluss at det har mange andre fordeler for huden. Dens dypt nærende, antibakterielle og helbredende evner gjør den til en flott olje å ha på badet ditt.


beach-hacks-for-a-great-summer-day-thumbnail

Gå på svømmetur

Klorede svømmebasseng og boblebad er også et flott sted å tilbringe tid i hvis du prøver å bli kvitt selvbruneren. Ta en svømmetur i bassenget for å få kloret til å bryte brunfargen og bruk en peeling i dusjen etterpå for å fjerne striper.

Hvordan fjerne selvbruningsflekker fra noen områder

Hvis du bare har noen få streker her og der, må du bare eksfoliere eller våt-barbere områdene du ønsker å fjerne selvbruningsflekker fra. På denne måten slipper du å fjerne selvbruningen helt og begynne på nytt.
soapy-hands

Hvordan fjerne selvbruning fra hendene

Den beste måten å fjerne selvbruneren fra hendene på er å unngå at de får flekker i utgangspunktet! Når du bruker solbrun, bruk en påføringsvott og sørg for å vaske hendene godt etterpå.

Imidlertid, hvis hendene blir litt farget, kan du prøve dette lille DIY-trikset. Bland natron med litt vann for å lage en lime og gni over hendene. La stå i noen minutter og vask den av. Dette trikset kan brukes når du også fjerner selvbrun fra føttene!
woman-taking-a-bath

Hvordan fjerne selvbruning fra føttene

Tørre føtter har en tendens til å absorbere mer av produktet slik at solbruning kan bli mer flekkete i dette området.
Bløt føttene i varmt vann for å myke opp huden og bruk en pimpstein for å skrubbe av de døde hudcellene. Bruk NIVEA Smooth Caring Body Lotion for å forsikre deg om at føttene dine er dypt fuktige.

Hjemmemetoder

Noen ganger kan selvbruningsfjernere være dyre! Imidlertid kan du enkelt lage en selvbruningsfjerner ved å bruke produkter du sannsynligvis allerede har hjemme.

Bland en halv kopp natron med en halv kopp sitronsaft til en lime og smør på huden.
La stå i noen minutter og vask av med varmt vann.

Merk deg:

Sørg for å teste på et lite område av huden for å unngå reaksjon eller irritasjon.


Hvordan unngå å bli stripete ved selvbruning

Forbered huden din godt på forhånd. For å få en jevn brunfarge, skal du eksfoliere og barbere deg minst 24 timer før du bruker selvbruneren.

Forsikre deg om at huden din er fuktig - tørre flekker vil bli mer pigmenterte og dette vil føre til en ujevn brunfarge. Unngå parfymer, oljebaserte fuktighetskremer og duftende kremer, da disse kan fjerne brunfargen din.

Bruk NIVEA Gradual Tan Moisturiser for et stripefritt utseende

Det kan være utfordrende å opprettholde en fargen ved selvbruning. Å bruke en gradvis brunende fuktighetskrem kan være svaret for å skape naturlig, stripefri brunfarge. Bruk NIVEA Gradual Tan-krem for å kombinere gradvis soling med øyeblikkelig fuktighet for strammere, fastere hud med en naturlig utseende, strålende solkysset glød. Beriket med anti-age ingrediensen Koenzym Q10, vil NIVEA Gradual Tan krem gi huden din fyldig og oppstrammende resultat og forbedret hudelastisitet. Formelen inkluderer små dråper gradvis selvbruning, noe som betyr at den kan brukes daglig for å sikre det streiffrie resultatet for en glødende bronsehud hele året. Den har også en frisk sommerlig duft med roser, jasmin, fersken og plomme som ikke vil gi deg den typiske farlige duften andre selvbrunere vanligvis har.