Hvilken dusjgelétype er du?

Foretrekker du myk eller fuktighetsgivende? Frisk eller fruktig? NIVEA har et stort utvalg av dusjoljeprodukter, dusjkremer og i-dusjen fuktighetskremer for din daglige dusj. Men vet du hvilken dusjgelé som passer deg best?

Hvilken dusjgelétype er du?

Noen ønsker å gi intensiv fuktighet til sin tørre hud, mens andre vil eksplodere i friskhet for å våkne ordentlig om morgenen. Andre vil slappe av etter trening eller spare verdifull tid når de dusjer og påfører fuktighet. NIVEA har utviklet de rette produktene for alle disse behovene. Hvilken er din favoritt i dusjen?

Fruktig, frisk eller sensuell: Den riktige dusjgeleen for meg

  • Fra effektiv vasking til magien ved å skjemme bort sansene: Med NIVEA vil alle finne akkurat det dusjproduktet som passer deres personlige pleie- og duftpreferanser best.
  • Drømmer du om å hoppe i kaldt vann, elsker du fruktige sitrusdufter og ser du etter en eksplosjon av friskhet om morgenen for å vekke sansene dine? Da er styrkende dusjgeleer det rette for deg. Prøv geleene som dufter av eksotiske frukter, friske kronblader eller en kjølig havbris: NIVEA Pure Fresh Shower Gel er like stimulerende som å hoppe i sjøen. Med de oppfriskende duftene av sitrongress, vannliljer eller plumeria, sikrer de fuktighetsgivende dusjproduktene som for eksempel NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel, NIVEA Waterlily & Oil Shower Gel og NIVEA Frangipani & Oil Shower Gel at huden din blir forfrisket og pleiet.
  • For den mest styrkende starten på dagen din, ta en vekslende dusj – hvorfor ikke prøve det ut?
  • Hvis dusjing betyr mer for deg enn bare å bli ren, er du mer av typen som ser etter å bli skjemt bort. Gjør deg selv og kroppen din en tjeneste og bruk de milde dusjproduktene fra NIVEA Care: Oppdag den sensuelle duften av orkideblader i NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower eller hyll deg inn i et glamorøst diamantskimmer med NIVEA Diamond Touch Cream Oil Shower. Dusjkremproduktene NIVEA Cashmere Moments Cream Oil Shower og NIVEA Supreme Touch Cream Oil Shower sikrer en luksuriøs følelse i dusjen, med essensielle oljer som skjemmer bort huden din.

For intensiv fuktighet: Hvilken dusjgelè bidrar til å bekjempe tørr hud?

Lyst til å gi huden din intensiv fuktighet mens du dusjer? Velg da dusjkremprodukter som for eksempel NIVEA Creme Soft Cream Shower eller NIVEA Creme Smooth. Disse vil forsyne huden din med verdifulle ingredienser som kamille og mandelolje.


Hopp i dusjen!

Bytt mellom varme og kalde dusjer: For syvsovere og atleter

Går du for en varm dusj? Da er du ikke alene. Omtrent 70% av kvinner foretrekker å dusje i behagelige varme temperaturer. De andre 30% er modige og går for den vekslende dusjen. Denne blandingen av kaldt og varmt vann stimulerer sirkulasjonen og styrker immunforsvaret. Dette strammer opp huden og gjør huden strålende – vekslende dusjer er en skikkelig skjønnhetshemmelighet!

Trøtthet og dårlig humør har ikke en sjanse rundt de som liker å dusje med vekslende eksplosjoner av varmt og kaldt vann – perfekt for å våkne skikkelig. En vekslende dusj er også deilig etter en utfordrende treningsøkt siden den bidrar til restitusjonen av musklene. Vekslende dusjer på kvelden roer deg ned og hjelper deg å sove, spesielt når du tuller deg inn i et varmt pledd etter den siste kalde dusjen.

Og hvordan kunne dusjingen bli enda mer behagelig? Med den riktige dusjgeleen fra NIVEA, selvfølgelig!

Gjør at huden din føles fantastisk: NIVEA In-Shower-familie

Ta på en silkebluse rett etter dusjen? NIVEA In-Shower fukter og kjærtegner huden i dusjen – så ingenting kleber seg fast og får kremen din til å trekke inn umiddelbart

Revolusjon i dusjen: Hudpleie på et øyeblikk

Å bruke de nyskapende in-shower-produktene fra NIVEA er den raskeste og enkleste måten å tilføre fuktighet på. Du kan påføre dem mens du forsatt er i dusjen, de trekker inn umiddelbart og etterlater seg ingen klissete følelse. Det finnes NIVEA in-shower fuktighetskremer for alle hudtyper og med mange ulike dufter.

Praktisk, raskt og enkelt

Kun 20% av kvinner bruker fuktighetskrem etter dusjing – selv om det faktisk er viktig hvis du ønsker å ha myk hud. Årsaken er ikke bare mangel på tid om morgenen, men også den klissete følelsen som noen kremer etterlater seg på huden.

In-shower-innovasjonen fra NIVEA revolusjonerer opplevelsen med en enkel, men likevel ukjent form for fuktighetspleie: Den nye NIVEA In-Shower Body Lotion with Honey & Milk og NIVEA In-Shower Body Lotion har en innovativ formel som aktiveres av vann. De påføres huden mens du fortsatt er i dusjen, rett etter at du har vasket deg med dusjgelé. Fuktighet blir derfor en fast del av morgendusj-ritualet ditt – uten at du trenger å bruke et annet produkt etter å ha dusjet. Når du har tørket deg, er huden allerede vidunderlig myk og fuktet.

NIVEA In-Shower After Sun – super pleie for sommer og ferier

Ingen tid for fuktighetsgivende aftersun mellom bading og ølbaren? Joda, det har du – med den nye NIVEA In-Shower After Sun Lotion. Den frisker opp og roer ned solstresset hud i dusjen. Enkelt.