Nyttige dusjtips

Ikke bli sittende fast i den samme ineffektive dusjrutinen. Lær hvordan våre dusjtips kan gjøre morgenrutinen din mer effektiv.

Slik får du mest ut av dusjrutinen din

Endre måten du dusjer på for å spare tid og gjøre morgenene enklere.
fornøyd-kvinne-fanger-vanndråper-i-dusjen

Alle kan dusje effektivt

Du trenger ikke komme for sent på jobb kun fordi du ikke tok deg nok tid til å gjøre deg i stand. Alle kan lære å ordne tingene sine og bruke tiden effektivt. Dusjtips finnes for å gjøre livet ditt enklere, så bruk dem for det de er verdt!

Endre dusjrutinen din

Morgendusjen er en viktig del av de flestes hverdag. Den gjør deg ikke bare skinnende ren og får deg til å lukte godt, den vekker deg også og gjør deg klar for dagen.

De fleste ser imidlertid på denne dusjrutinen som en ulempe, fordi de helst vil bruke de ekstra ti minuttene i sengen. Det er mulig å nyte en mer produktiv morgenrutine ved å være litt kreativ og ta i bruk ulike dusjtips for å spare tid og få en fin start på dagen.

Du vil bli overrasket over hvor mange ting man kan gjøre samtidig som man dusjer, hvis man kjenner til de riktige triksene.

kvinne-sjekker-klærne-sine-for-skrukker-på-badet

4 enkle dusjtips for å gjøre dusjrutinen din enklere

Heng de skrukkete klærne dine på badet mens du dusjer

Ved å henge opp det skrukkete antrekket på det dampende badet, vil skrukkene blir rettet ut slik at du slipper å stryke dem. Det er en mindre ting å bekymre seg for!
kvinne-med-vått-hår-etter-dusj

4 enkle dusjtips for å gjøre dusjrutinen din enklere

Pakk inn håret ditt i en t-skjorte etter at du har vasket det

Tørking av håret med et håndkle kan få håret til å se krusete ut fordi håndkledet absorberer for mye av hårets fuktighet. Ved å heller pakke håret inn i en t-skjorte, fjerner du vannet og håret blir glatt og elegant.
neglpleie-etter-dusj

4 enkle dusjtips for å gjøre dusjrutinen din enklere

Vi anbefaler at du pleier neglene etter at du har dusjet

Å klippe finger- og tåneglene kan være vanskelig når de er harde og har en tendens til å fly overalt. Neglene er mykere og mer komfortable å pleie etter en dusj, i tillegg til at du ikke trenger å bekymre deg for å finne neglrester i hele rommet etterpå.
spraye-parfyme-rett-etter-dusjing

4 enkle dusjtips for å gjøre dusjrutinen din enklere

Bruk parfyme rett etter at du har dusjet

Ved å spraye på favorittparfymen din rett etter at du hopper du av dusjen og før du kler på deg, vil fuktigheten i huden bidra til at duften varer lenger. På denne måten trenger du ikke å bekymre deg for om duften forsvinner i løpet av dagen, og du unngår også skade på klærne dine.

Dusjtips fra NIVEA

Å bytte produktene du bruker i dusjen, kan bidra til å spare tid uten at det går utover huden din.
kvinne-bruker-dusjolje-for-å-rense-og-pleie-huden-sin

En rask og enkel velværebehandling

Huden trenger å få litt ekstra pleie nå og da, men mangel på tid resulterer ofte i at det blir nedprioritert. Hvorfor ikke skjemme bort huden med NIVEA Care & Magnolia Shower Creme og gjøre dette til en del av morgenrutinen din.

Dusjtips for en effektiv morgenrutine

  • Gjør flere ting mens vannet varmes opp.
  • Bruk en oppfriskende dusjgelé som NIVEA Lemongrass & Oil Shower Gel som er mye mer praktisk enn et såpestykke.
  • Unngå å vaske håret hver morgen dersom håret ikke blir raskt fett.
  • Invester i en klokke til badet som kan minne deg på når det har gått 5 eller 10 minutter – det er så lett å la tiden løpe fra seg når man står i dusjen!

Spar tid om morgenen med NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Påføring av fuktighetskrem synes å være det første som nedprioriteres når man alltid har det travelt om morgenen. Med NIVEA In-Shower Body Moisturiser trenger du ikke lenger hoppe over dette.

Påfør mens du fortsatt er i dusjen, skyll av og tørk deg som normalt. Dette vil gi deg glatt og hydrert hud i opptil 24 timer.

Denne formelen, som aktiveres av vann, absorberes umiddelbart av huden og etterlater ingen klissete rester – du kan derfor raskt kle på deg og fortsette dagen. Det er så enkelt!

bg

NIVEA-produkter for å endre morgenrutinen din