Raskt absorberende lotion for travle morgener

De fleste har mye som skal gjøres om morgenen, men tiden kan ofte utnyttes bedre. Tenk gjennom morgenrutinen din igjen for å gjøre den mer effektiv.

Hvordan spare tid om morgenen

Gi morgenrutinen din et løft ved å fokusere på forberedelser kvelden før.

Forberedelse er nøkkelen

Enten det er å forberede hva du skal ha på deg dagen etter eller matpakken din, er forberedelser nøkkelen til en rolig og stressfri morgenrutine. Unngå å ha dårlig tid fordi du ikke har planlagt godt nok.

Morgenrutine: Hvordan spare tid

Morgener er typisk kjent for å være overveldende, stressende og hektiske, særlig hvis du har en hel familie å klargjøre. Dette trenger ikke være tilfellet.

Ta kontroll over morgenen din ved å gjøre morgenrutinen din enklere og spar verdifulle minutter med søvn i prosessen. Prøv å organiser det som er mulig kvelden før, og gjør kun det viktigste når du står opp. Dette kan innebære å pakke jobbvesken, vaske håret eller gå ut med søpla – du vil være glad for at dette er gjort når morgenen kommer.

Morgener handler om å disponere tiden din klokt og holde deg til det. Skaff deg en stoppeklokke i dusjen for å forsikre deg om at det fristende, varme vannet ikke gjør at du havner bak skjema, hold øye med klokken mens du spiser frokost og kom deg ut av døren i rimelig tid. Å ha en fornuftig tilnærming til timing vil bety at du kan si farvel til stressende morgener.


Ta kontroll over morgenene dine

Gjør morgenrutinen din mer effektiv med noen enkle tips og triks.
Steg-for-steg guide til morgenrutinen

En oppfriskende dusj

Å starte dagen med en oppfriskende dusj er en fin måte å vekke kroppen og sinnet ditt på. Prøv å bruke en dusjgelé med en frisk og oppkvikkende duft som NIVEA Powerfruit Refresh Shower Gel. Et annet lurt tips er å pusse tennene dine i dusjen for å kombinere to trinn i ett.
Steg-for-steg guide til morgenrutinen

Gi huden din fuktighet

Bruk en raskt absorberende fuktighetskrem som NIVEA Express Hydration Body Lotion så du kan kle på deg i løpet av sekunder og fortsette med rutinen din.

Steg-for-steg guide til morgenrutinen

Morgenens skjønnhetsrutine

Din skjønnhets- og hudpleierutine på morgenen er individuelt tilpasset for deg, men det finnes måter for å spare tid. Gi multifunksjonelle sminkeprodukter som leppestift og rouge et forsøk, eller putt leppestiften i vesken så du kan påføre den senere – det finnes alltid muligheter!
Steg-for-steg guide til morgenrutinen

Spis en sunn frokost

Frokost er dagens viktigste måltid og fyller kroppen din med de næringsstoffer og den energi den trenger for å komme seg gjennom en travel morgen. Forbered det du kan kvelden før, og pass på å ha nok tid om morgenen til å spise i fred.
Steg-for-steg guide til morgenrutinen

Gå ut av døren

Siste forberedelser før du stikker ut av døren innebærer ofte å få de siste bitene på plass og å finne nøklene dine. For å få disse siste øyeblikkene til å forløpe så problemfritt som mulig, prøv å forbered jobbtingene på forhånd og ha alltid nøklene dine på et sted som er lett å huske.

Tips for å gjøre det enklere å komme seg ut av sengen om morgenen

  • Unngå å bruke snooze-knappen – disse få ekstra minuttene gjør bare at du får det travelt.
  • Drikk et glass vann med en gang du våkner for å løfte energinivået.
  • Skru opp favorittmusikken din for å vekke hjernen.
  • Forbered kaffemaskinen kvelden før, så den er klar når du står opp.
  • Still inn varmen slik at den slår seg på tidlig og varmer opp rommet om vinteren.
 

Bruk fuktighetskrem i dusjen: NIVEA In-Shower Body Moisturiser

Er du ute etter en enklere måte å tilføre fuktighet på om morgenen? Påfør NIVEA In-Shower Nourishing Body Milk i dusjen og skyll av øyeblikkelig for så å kjenne myk og silkeaktig hud. In-shower moisturiser absorberes øyeblikkelig, så du kan kle på deg og fortsette dagen.
background

Raskt absorberende bodylotion for en effektiv morgenrutine