Skjønnheten ved smilerynker

Latterlinjer og smilerynker rundt munnen er et nydelig syn å se i ansiktet. Et symbol på glede og kan ofte vise hvor glad du er som person gjennom å lese smilerynkene i ansiktet. En livstid av latter og smiling resulterer i rynker rundt munnen og øynene. Finn ut mer om smilerynkene og hvordan behandle dem.

Smilerynker: hva betyr de?

Smilrynker er resultatet av glade og muntre tider i livet ditt - få mest mulig ut av din naturlige skjønnhet!

Omfavn dine smilerynker!

Å bli eldre er ikke noe å skamme seg over, og smilelinjer eller rynker rundt munnen og øynene er resultatet av et liv fylt med smil og latter. De forteller en historie om de lykkelige tider og spennende opplevelser du har hatt - så det er ingen bedre tid å omfavne dem slik at du kan eldes grasiøst!

Hvorfor prøver folk å redusere rynkene rundt munnen?

Noen kvinner bekymrer seg for aldring og fine linjer som kommer av det, og de ser etter umiddelbare måter å motvirke hudens aldringsprosess på. Imidlertid, ved å se på aldring fra et annet perspektiv, kan du begynne å se de positive elementene, for eksempel skjønnheten til smilrynkene dine. Ikke glem at for å nå en god alder har du vært heldig nok til å nyte et langt liv så langt og hatt mange fantastiske opplevelser. Rynkene i ansiktet ditt tegner et bilde av følelsene du har følt og de gode tidene du har hatt. Hvert individuelle smilryke skildrer et gledelig minne. Ved å ta et mer positivt syn på aldring, kan du øke selvtilliten din og lære å elske utseendet ditt i sin naturlige form.


Smilerynker rundt munnen behandling

Selv om smil og latter rynker er et tegn på opplevelse og lykke, men hvis du ønsker å redusere smil rynker, følg veiledningen vår.

Smilerynker rundt munnen behandling

Utvide munnområdet

Først trekker du begge leppene innover og holder dem tett sammen. Utvid deretter munnområdet ved å blåse luft inn i munnen. Hold den der og tell til fem før du slipper og gjenta denne øvelsen et par ganger. Dette skal bidra til å minimere synligheten av smilrynker.

Smilerynker rundt munnen behandling

Fiskeansikt

For denne neste ansiktsøvelsen må du suge inn kinnene og punge leppene for å få et fiskeansikt. Hold dette og tell til fem før du slipper. Gjenta et par ganger. Fortsett å prøve dette for å styrke ansiktet som rynker rundt munnen.

Smilerynker rundt munnen behandling

Klemme kinnene

Lag et bredt smil med tennene dine før du klemmer sidene på kinnene for å bøye munnvikene. Dette vil fungere i det spesifikke området der smilrynker har en tendens til å påvirke huden. For de beste rynker rundt munnbehandlingen, gjenta denne øvelsen fem ganger.

Smilerynker rundt munnen behandling

Lage en O-form

Denne øvelsen er flott for å aktivere musklene i kinnene. Prøv å lage en liten O-form med leppene litt fra hverandre. Når du gjør dette, prøv å smile fra munnvikene - du skal kunne kjenne strekningen i kinnene. Hold i noen sekunder før du slipper.

Smilerynker rundt munnen behandling

Løfte kinnbenene

Med leppene dine presset sammen på en avslappet måte, smil bredt og kinnbenet skal løfte seg. Hold i noen sekunder og slapp av. Denne øvelsen skal øke musklene i kinnene, samt redusere utseendet på latterlinjer.

Smilerynker rundt munnen krem med Q10 - en viktig del av cellenes energiproduksjon

Integrering av Q10 i et kraftig antirynkeformular forbedrer prosessen med energiproduksjon for å hjelpe huden vår med å oppfylle sine vitale funksjoner, som beskyttelse, regenerering, reparasjon og fornyelse. Alle disse prosessene er en viktig del av rynker rundt munnbehandlingen. En Q10 krem som NIVEA Q10 Power Firming Day Cream er en viktig del av enhver anti-rynkerutine. Kombinert med en nattkrem som NIVEA Q10 Power Firming Night Cream, kan du være trygg på at huden din vil regenereres effektivt mens du sover for å redusere utseende på smilelinjer og rynker og holde deg hydrert.

For enda mer næring, prøv NIVEA Hyaluron Cellular Filler Elasticity Anti-Spot Treatment for ekstra anti-aldring-behandling.


Topp tips for å redusere synligheten av smilrynker

  • Sørg for at du drikker nok vann for å holde huden hydrert.
  • Spis en diett rik på vitamin E, da det er en viktig antioksidant for å holde huden frisk og ung.
  • Slutt å røyke - dette fører til tap av elastisitet og mindre stram hud
  • Sørg alltid for at du bruker solkrem som NIVEA UV Face Anti Age & Anti Pigments Cream for å beskytte ansiktet ditt mot aldringseffekten av UVA-stråler.