Filter
Sorter

Anvend riktig pleie for din hudtype

Når det gjelder å finne de riktige hudpleieproduktene for huden din, trenger du absolutt å vite et par ting om hvilken hudtype du faktisk har. Alle har vi forskjellig hud, og med ulike hudtyper kommer ulike behov. Ved å bla gjennom denne listen over hudpleieartikler og informative innlegg, håper vi at vi kan hjelpe deg i din søken etter den perfekte ansiktskrem, rensemelk eller serum, og den beste bruken, påføringsteknikkene og kombinasjonene for din livsstil. Vi er her for å gi deg ekspertise, informative innlegg og for å sikre at du er i stand til å optimalisere utseendet ditt og føle deg vel med huden din.


NIVEA vet at hudpleie ikke trenger å være vanskelig

Enten huden din er sprukken og tørr eller fet og utsatt for hudormer har vi det du trenger for å løse dine problemer, uansett hva de måtte være, og deretter opprettholde din naturlige skjønnhet. Selv om huden din allerede er feilfri (fantastisk!) har vi noen interessante, informative innlegg som kan kaste lys over vitenskapen bak hudpleie. La våre eksperter veilede deg i de riktige teknikkene for å ta vare på kroppen din, og hjelpe deg å sjekke våre anbefalte produkter for å få best mulig hjelpemidler til å gjøre det. Hvis du lider av tørr hud eller hud som skaller av, vil du trenge en annen ansiktskrem enn en person med fet hud. Moden hud har andre krav enn yngre hud, og NIVEA kan alt om dette. Hvis du er på jakt etter informasjon om et bestemt emne, kan du alltid sortere denne siden etter emne. Bruk filtrene våre til å finne informasjonen du er ute etter.


Alles hudpleiebehov er forskjellige, men vi har løsningene

Vi er stolte av vår evne til å gi deg hudpleieprodukter av høy kvalitet, men også av at vi kan hjelpe deg å finne de riktige løsningene på alle dine dermatologiske spørsmål. Vi legger stadig til nye artikler og oppdateringer og håper du finner svarene på spørsmålene du har. Bla gjennom vår rådgivning om hudpleie og oppdag hva vi kan gjøre for å hjelpe deg med å holde deg sunn, komfortabel og fornøyd med egen hud, uansett hvor du skal eller hvem du er.