Etter soling: frisk opp og skjem bort huden din

Etter at du har oppholdt deg i sola trenger huden din spesiell pleie: NIVEA After Sun Care tilbakefører det du har mistet da du solet deg.

Kjølende hjelp mot solbrenthet etter soling

Etter en lang dag i sola, trenger huden din spesiell pleie: NIVEA After Sun-produkter som After Sun i dusjen og After Sun Lotion og After Sun er spesielt utviklet for behovene til en solbrent hud, og gir den alt den trenger nå.

Etter at du har oppholdt deg i sola trenger huden din dette

Etter en lang dag i sola, trenger huden din spesiell pleie: NIVEA After Sun-produkter som After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion og After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion er spesielt utviklet for behovene til en solbrent hud, og gir den alt den trenger. En intens after sun fuktighetskrem kan bidra til raskt å gi fuktighet igjen til tørr og varm hud:

  • Den kjøler ned stresset hud.
  • Den beroliger huden med en fyldig, pleie.
  • Den bidrar til å gjenopprette hudens elastisitet.
  • Den bidrar til hudens fornyelse.
  • Den gir solutsatt hud den fuktigheten som trengs.

Den deilige konsistensen til NIVEA After Sun-produktene gjør det enklere å smøre inn følsom hud, og det føles godt også. Og når du for eksempel bruker NIVEA® After Sun Moisture Moisturising Soothing Lotion med aloe vera og avokadoolje, gir du ikke bare huden din 24 timers intensiv fuktighet, men du opprettholder også hudens elastisitet, og får en myk og silkeaktiv følelse. Finn ut mer om hvilken solbeskyttelse som er riktig for deg her.

Perfekt pleie etter soling

Etter en dag på stranden, hjelper after sun-pleie solstresset hud.
after sun do it yourself
After sun-hudkrem – lag den selv!
Masker med melkeprodukter som yoghurt eller kefir beroliger og får solutsatt hud til å slappe av.
After Sun mask
After sun-hudkrem – lag den selv!
Skiver av agurk avkjøler oppvarmet hud og gir fuktighet.
After sun-hudkrem – lag den selv!
Moset avokado gir hud som har tørket ut av solen umettede fettsyrer, A-vitamin og B-vitamin.
Strawberries
After sun-hudkrem – lag den selv!
Frukt som bananer og jordbær sørger for fuktighet til huden og hjelper til med den naturlige fornyelsen.

Avkjølende og beroligende after sun-pleie

Etter en lengre periode i solen, trenger huden vår mye fuktighet. NIVEA After Sun-produktene er utviklet spesielt for disse behovene og hjelper dem optimalt for å:

  • gi fuktighet,
  • friske opp huden og
  • har en avkjølende virkning.

Men du kan også tilføre huden din fuktighet mens du dusjer: du bruker ganske enkelt den nyvinnende After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion på den våte huden mens du er i dusjen, den absorberes straks. Så skyller du bare av det som er for mye! NIVEA In-Shower sørger for at du har merkbart mykere og mer fuktig hud straks etter at du har solt deg og dusjet.

Pleie etter at du har solt deg – bruk den ganske enkelt mens du dusjer

Den nye NIVEA SUN After Sun In-Shower Refresh Soothing Lotion beroliger og kjennes forfriskende – gjør dette mens du dusjer! Den gir langvarig fuktighet og etterlater huden din forfrisket og glatt. Hudpleie etter soling har aldri vært enklere!


DELENE VI OFTE GÅR GLIPP AV

Når du bruker solkrem, er det lett å fokusere på barna og glemme visse områder på din egen kropp. Ofte er det vanskelig å komme til på enkelte områder som ryggen, og det er lett å glemme deler av kroppen som oversiden av føttene, men familie og venner kan være en stor hjelp.
product-stage-bg

VÅRE ANBEFALINGER FOR DEG <br>