Bli kvitt pigmentflekker. Få strålende vakker hud

Bli kvitt pigmentflekker. Få strålende vakker hud

Nye Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot er NIVEAs banebrytende løsning mot pigmentflekker.

EFFEKTEN AV LUMINOUS630

REDUSERER PIGMENTFLEKKER FOR STRÅLENDE VAKKER HUD

Cellular LUMINOUS630 Anti Dark-Spot har dokumentert effekt ved behandling av de tre hovedårsakene til pigmentflekker – soling, aldring og hormonforandringer som graviditet eller overgangsalder. Alle tre kan skape en ubalanse i melaninproduksjonen, som gir samme resultat: synlige pigmentflekker i ansiktet.
EFFEKT

SYNLIGE RESULTATER PÅ 2 UKER OG KONTINUERLIG FORBEDRING OVER TID*

scar-4-weeks

2 uker

Pigmentflekker blir synlig lysere

scar-8-weeks

8 uker

Pigmentflekker blir opptil 50 % lysere*

scar - 12 - weeks

12 uker

Pigmentflekker blir enda lysere opp til 71%*

  *ved jevnlig bruk: egenvurdering, 12 ukers studie med LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum, 34 kvinner, 2018

VITENSKAP

DEN BANEBRYTENDE INGREDIENSEN

LUMINOUS630


LUMINOUS630 er resultatet av 10 års iherdig forskning. NIVEAs forskere satte seg et enormt mål: De skulle gjenskape det menneskelige enzymet som produserer pigmentet melanin. Derfor testet de over 50 000 mulige virkestoffer i ulike optimaliseringsrunder, og molekyl nummer 630 var det mest effektive til å balansere pigmentproduksjonen og  dermed redusere pigmentflekker.


LUMINOUS630 VIRKER PÅ CELLENIVÅ
MED DOBBEL EFFEKT

PRODUKTER

HUDPLEIE MED LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT

CELLULAR LUMINOUS630 ADVANCED TREATMENT SERUM

Serumet kombinerer den banebrytende ingrediensen LUMINOUS630 i sin høyeste konsentrasjon med vitamin E og cellestimulerende hyaluronsyre (in-vitro). Det gir NIVEAs mest effektive behandling til pigmentflekker med dobbel effekt – serumet reduserer pigmentflekker og forhindrer nye ved jevnlig bruk. Gir jevn og strålende vakker hud med synlige resultater på 2 uker.

Serumet har en myk og lett konsistens, slik at det trekker raskt inn i huden. Skånsom mot huden og anbefales til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

CELLULAR LUMINOUS630 DAY FLUID SPF50 TRIPLE PROTECTION

Day Fluid beskytter eksisterende pigmentflekker slik at de ikke blir mørkere og forhindrer at de kommer tilbake. Den motvirker også aldring forårsaket av solstråler, samtidig som den tilfører huden fuktighetspleie. Den kombinerer innovative LUMINOUS630 med SPF50, cellestimulerende hyaluronsyre* og vitamin E. Den gjør huden mattere.

Skånsom mot huden og anbefales til alle hudtyper, inkludert sensitiv hud.

*in-vitro

PÅFØRING

DAGLIG HUDPLEIE FOR STRÅLENDE VAKKER HUD

DR-LARA-R&D-SABRINA

OM MORGENEN

Rens huden, og påfør Cellular LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum før du bruker Cellular LUMINOUS630 Day Fluid SPF50 Triple Protection.

OM KVELDEN

Påfør Cellular LUMINOUS630 Advanced Treatment Serum i hele ansiktet som første trinn i hudpleien om kvelden rett etter rens. 

PÅFØRINGSTIPS FOR ALLE LUMINOUS630-PRODUKTER:

Påfør produkter med Luminous630 maks. 4 ganger daglig.

VANLIGE SPØRSMÅL

SPØR FORSKERNE

 

Hva er pigmentflekker?

Pigmentflekker i ansiktet skyldes ubalanse i melaninproduksjonen.
Melanin er et pigment som finnes naturlig i huden og som gir oss mennesker vår naturlige hudfarge. Ulike faktorer kan imidlertid overstimulere melaninproduksjonen, slik at melaninet hoper seg opp i huden og danner synlige pigmentflekker eller ujevn hudtone i ansiktet.

Hvordan oppstår de?

Selv om pigmentflekker skyldes gener, er det ulike årsaker til at de oppstår:

1. Den første og vanligste er soling. Ved soling produserer huden melanin naturlig, og noen ganger fordeles melaninet ujevnt.
2. Etter hvert som vi blir eldre, blir melaninproduksjonen i huden vår også mindre nøyaktig og det kan føre til at det dannes pigmentflekker.
3. Hormonforandringer, som ved graviditet eller overgangsalder, kan føre til overproduksjon av melanin. 
4. Pigmentflekker kan også ses som et merke etter betennelse i huden, for eksempel akne.

Hva er LUMINOUS630 og hvordan oppdaget dere denne ingrediensen?

Hos NIVEA har vi fullt fokus på huden, og vi ser alltid på hudens biologi for å forstå hvordan vi kan oppfylle forbrukerens behov.

Vi gjorde det samme for å behandle pigmentflekker og ujevn hudtone: Vi vet at pigmentflekker skyldes ubalanse i melaninproduksjonen. Derfor vi så nærmere på årsaken til pigmentflekker, altså enzymet som er ansvarlig for melaninproduksjon. 

Det tok oss 10 års forskning å finne den banebrytende ingrediensen LUMINOUS630. Først gjenskapte vi det menneskelige enzymet som produserer melanin i laboratoriet vårt, som vi testet over 50 000 molekyler på. Etter flere optimaliseringsrunder var molekyl nummer 630 det mest effektive til å balansere pigmenteringen – og dermed redusere pigmentflekker! 630 var lykketallet vårt, så vi ønsket å beholde det i navnet. Det er slik vår banebrytende ingrediens LUMINOUS630  ble skapt.

 

Er det trygt og effektivt å bruke LUMINOUS630

Vår prioritet hos NIVEA er ikke bare at innovasjonene våre virker, men også at de er trygge for huden. LUMINOUS630 er intet unntak, og måtte gjennom intensiv testing etter oppdagelsen. 

Vi testet først ingrediensens hudvennlighet på cellekulturer i laboratoriet, der vi kunne dokumentere at LUMINOUS630 er skånsom mot hudceller. Effekten overgikk alle våre forventninger.

Etter svært omfattende sikkerhetsevaluering testet vi deretter ingrediensen på frivillige testpersoner. De kliniske studiene viste den enestående effekten på pigmentflekker!

Til slutt gjennomførte vi en studie blant forbrukerne våre med Cellular LUMINOUS630 ANTI DARK-SPOT Advanced Treatment Serum, og fikk fantastiske tilbakemeldinger: 

91% sa at «produktet bidrar til å gi meg en plettfri hud»

100% sa at «produktet er hudvennlig»

100% sa at «jeg vil ha dette produktet i min daglige hudpleie» 

LUMINOUS630 er en ingrediens som motvirker pigmentflekker, og den er både egnet til daglig bruk og den er svært effektiv.

Hva er LUMINOUS630 og hvordan virker den?

LUMINOUS630 er NIVEAs nyeste banebrytende oppdagelse! Det er vår patenterte ingrediens som er spesialutviklet til å behandle og forhindre pigmentflekker på en sikker måte.

LUMINOUS630 virker på cellenivå, og behandler årsaken til problemet med dobbel effekt:  

1. Den behandler eksisterende pigmentering for å lysne pigmentflekker og gjøre dem mindre
2. Ved jevnlig bruk balanserer den pigmentproduksjonen for å forhindre nye pigmentflekker

Vi utførte kliniske studier med Advanced Treatment Serum og undersøkte huden etter 4 uker, 8 uker og 12 uker, og dette beviste den enestående effekten til LUMINOUS630:

1. Etter 4 uker blir pigmentflekker synlig lysere
2. Etter 8 uker blir pigmentflekker opptil 50 % lysere
3. Kontinuerlig forbedring over tid ved jevnlig bruk