NIVEAS LEDENDE FORMEL FOR BEHANDLING AV ALLE TYPER PIGMENTFLEKKER

Siden lanseringen av Anti-Spot-produktserien har vi utvidet LUMINOUS630®-serien med nye avanserte serumer som er spesialutviklet for å redusere ulike typer pigmentflekker. Med over 1 million fornøyde kvinner over hele verden er disse behandlingsserumene et must for alle som ønsker å få en hud uten pigmentflekker.

BAK LUMINOUS630®— NIVEAS LEDENDE EKSPERTINGREDIENS MOT PIGMENTFLEKKER

Etter 10 år med grundige studier og 50 000 testede molekyler fant vi en måte å revolusjonere behandlingen av pigmentflekker på – med vår patenterte ingrediens LUMINOUS630®. I testingen opp mot enzymet som syntetiserer melanin i huden vår, var LUMINOUS630®det klart mest effektive molekylet. LUMINOUS630®, som nå er en del av serumsortimentet vårt mot pigmentflekker, virker på cellenivå for å balansere melaninproduksjonen og bekjempe pigmentflekker.

Formelen med dobbel effekt virker på eksisterende pigmentering for å lysne og redusere størrelsen på pigmentflekker, og balansere pigmentproduksjonen for å forhindre at nye flekker oppstår. Vår Anti-Spot-serie har vist seg å være effektiv i å bekjempe ulike typer pigmentflekker, som aldersflekker, merker etter akne og flekker forårsaket av hormonubalanse, og de første synlige resultatene kommer etter bare 2 uker.

FØR OG ETTER BEHANDLING AV PIGMENTFLEKKER

 
FØR DE 2 UKENE
Fra dag 1 begynner den patenterte ingrediensen LUMINOUS630® å virke i huden på cellenivå for å redusere flekker.
 
2 UKER
Første synlige resultater med reduksjon av pigmentflekker
 
8 UKER
Synligheten av pigmentflekkene reduseres med 50 %
 
12 UKER
Opptil 71 % færre synlige flekker.

LA RESULTATENE TALE FOR SEG SELV – LUMINOUS630® MOT ALLE TYPER PIGMENTFLEKKER

Vi rekrutterte kvinner som har problemer med pigmentflekker, aldersflekker eller merker etter akne, og ba dem om å bruke ekspertserumet vårt i 12 uker. De besøkte NIVEA-laboratoriet før de startet behandlingen, og deretter hver 4. uke for å måle fremgangen i reduksjonen av pigmentflekker ved hjelp av HD-kameraer. Resultatene taler for seg selv: Deltakerne opplevde kontinuerlig forbedring i løpet av de 12 ukene med jevnere hud med glød. 

 

 

FRIHETENS ØYEBLIKK

Se «frihetens øyeblikk» da kvinnene for første gang fikk se resultatene av behandlingen etter 12 uker.

INSTRUKSJONSVIDEOER

INSTRUKSJONSVIDEO FOR BEHANDLING AV ALDERSFLEKKER

  1. Rens huden og gni forsiktig inn 1-2 pumper med NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment eller Anti-Age & Spot Serum i ansiktet før din vanlige hudpleierutine. 
  2. Masser serumet forsiktig inn i hele ansiktet.  
  3. Brukes to ganger daglig: Én gang om morgenen sammen med LUMINOUS630® ANTISPOT Day Fluid SPF50 og en gang til om kvelden, før din vanlige hudpleierutine.

INSTRUKSJONSVIDEO FOR BEHANDLING AV AKNEPÅVIRKET HUD

  1. Rens huden og gni forsiktig inn 1-2 pumper med  NIVEA LUMINOUS630® Post-Acne Marks Serum.
  2. Masser serumet forsiktig inn i hele ansiktet. 
  3. Brukes to ganger daglig: En gang om morgenen og en gang om kvelden, før den vanlige hudpleierutinen din

 

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

FUNGERER FAKTISK BEHANDLING AV PIGMENTFLEKKER?

NIVEAs Anti-Spot-serie er dokumentert effektiv mot pigmentflekker, der de første synlige resultatene kommer etter 2 uker med regelmessig bruk. Vår unike ingrediens mot pigmentflekker, LUMINOUS630®, virker på cellenivå i huden for å balansere pigmenteringen og redusere synligheten av ulike typer pigmentflekker. Vårt NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum er verdens ledende serum mot pigmentflekker og har hatt fantastisk effekt blant over 1 million kvinner over hele verden. 

KAN MAN FÅ BIVIRKNINGER AV Å BEHANDLE PIGMENTFLEKKER?

NIVEA LUMINOUS630® Anti-Spot-serumserien er spesielt utviklet for å behandle alle typer pigmentflekker og ta vare på huden. LUMINOUS630® har dokumentert effekt og jobber på cellenivå i huden for å balansere pigmenteringen. NIVEAs patenterte LUMINOUS630®-serumer har fuktighetsgivende og nærende formler som jevner ut huden og gjør den glatt og full av glød, uten bivirkninger.

HVOR LANG TID TAR DET FØR BEHANDLINGEN AV PIGMENTFLEKKER HAR EFFEKT?

De første synlige endringene kommer etter 2 uker med  NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum. Etter 8 uker reduseres synligheten av pigmentflekker med 50 %, og etter 12 uker er de redusert med 71 %.

ER MERKER ETTER AKNE PERMANENTE?

Pigmentflekker og merker etter akne er ikke alltid permanente, men det kan ta opptil et par år før de forsvinner hvis de ikke behandles. For å fremskynde denne prosessen kan du behandle pigmentflekker med spesialprodukter mot dette, som NIVEA LUMINOUS630® Post-acne Marks Serum eller NIVEA LUMINOUS630® Advanced Spot Treatment Serum, som begge virker aktivt på cellenivå. Solekspoonering kan gjøre pigmentflekker mørkere, så det anbefales også å bruke solfaktor daglig.