Det vises en kvinne som prøver ut mange ulike aktiviteter og deretter tar av sminken med NIVEA Micellar Water.

NYE NIVEA MICELLAR WATER – FJERN ALLE SPOR AV SMINKE UTEN Å GNI

Den NYE formelen til NIVEA Micellar Water er nå beriket med aminosyrekompleks, som effektivt fjerner sminke, smuss og svette uten å måtte gni ... og uten å irritere huden! Gled deg til ekstra effektig og ekstra skånsom ansiktsrens.

Slik at du kan gripe dagen og alt den byr på — igjen og igjen og igjen!

MER SKÅNSOM ANSIKTSRENS MED AMINOSYREKOMPLEKS

Den dokumenterte effekten av miceller blir nå enda bedre i kombinasjon med milde aminosyrer. Den nye formelen vår fjerner alle spor av sminke, smuss og urenheter med bare noen få fjærlette sveip – uten at du må skrubbe og gni. Se selv hvordan den NYE generasjonen av NIVEA Micellar Water fjerner alle spor av sminke uten å gni.

RENT ANSIKT UTEN Å GNI – MED EN NY GENERASJON NIVEA MICELLAR WATER

Det finnes en NY NIVEA Micellar Water for alle hudens behov! Vår nye formel med Amino Acid Complex renser huden supereffektivt uten å måtte gni. Den trekker forsiktig ut sminkepartikler slik at huden din kan puste igjen. Bare velg hudtype, stryk en gjennomfuktet bomullspad med micellarvann over hele ansiktet med lukkede øyne og lepper, og gi alt en sjanse.

BEROLIGENDE

Blir huden din lett irritert? Da har vi løsningen – den nye formelen til NIVEA Micellar Water er nå beriket med et skånsomt aminosyrekompleks. Den fjerner sminken mer effektivt enn noensinne og etterlater huden jevn, beroliget og med rikelig fuktighet.

A bottle of NIVEA Micellar Water for Normal Skin lays on a blue bubble textured background.

GI ALT EN SJANSE!

Grip fatt i livet med begge hender, og bli svett, gjørmete eller fantastisk glitrende. Og når du er ferdig, tørker du alt sammen forsiktig av uten å gni for å få en ny og frisk start hver gang.

VANLIGE SPØRMÅL

HVA ER AMINOSYRER?

Aminosyrer er en naturlig komponent i huden som støtter hudens fornyelse og ivaretar hudens helse. De bidrar til å opprettholde både fuktighetsbalansen og hudens struktur og reparasjonsprosess. Derfor har vi inkludert aminosyrer i NIVEA Micellar Water with Amino Acid Complex, slik at huden din tilføres rikelig med fuktighet som holder hele dagen og har en pleiende effekt.

HVA ER MICELLARVANN?

Micellarvann er en alt-i-ett-sminkefjerner som bruker miceller (milde overflateaktive stoffer) for å rense huden. Micellene grupperer seg sammen og fungerer deretter som «magneter» som trekker smuss og olje bort fra huden. Når du bruker micellarvann med en bomullspad, fester smuss og olje i micellene seg til baden slik at huden føles ren og frisk.

HVORFOR BØR DU BRUKE MICELLARVANN?

Micellarvann er mer skånsomt enn mange andre typer ansiktsrens. Derfor er micellarvann egnet for alle hudtyper, særlig for dem med sensitiv eller tørr hud. De fleste typer micellarvann inneholder også ingredienser med spesielle egenskaper som gir ekstra fuktighet eller er beroligende for huden.

HVORDAN BRUKER MAN MICELLARVANN?

Start alltid med å vaske hendene før du renser ansiktet, for å unngå å få ekstra smuss på huden. Bløtlegg en bomullspad med micellarvann. Når den er gjennombløtt, stryker du den forsiktig over ansiktet. For å fjerne øyesminke holder du bomullspaden med et lett trykk over øyet i noen sekunder for å la micellene løse opp sminken. Gjenta ved behov.

Gjenbrukbare bomullspads er et godt valg!

TONER ELLER MICELLARVANN?

Micellarvann kan brukes som ansiktsrens, sminkefjerner, toner og fuktighetskrem – alt i ett. En toner kan imidlertid ikke brukes som ansiktsrens eller til sminkefjerning. En toner brukes bare etter rens for å gjenopprette hudens pH og klargjøre den for f.eks. serum og dagkrem.