GRAVIDITET OG HUDEN DIN

Under graviditet kan hormonene som produseres ofte gi en 'graviditetsglød' forbundet med å få en baby. Imidlertid kan det hende du også må håndtere kviser, tørr hud og strekkmerker under graviditeten.

TØRR HUD GRAVID

GRAVIDITET STREKKMERKER

Når kroppen vokser for å gi plass til babyen, kan det gi strekkmerker på huden, vanligvis i mage / hofter / lårområdet. 

Massering av oljer har vært kjent for å redusere og bidra til å eliminere disse strekkmerkene når babyen vokser/etter at du har født. 

Lær mer om strekkmerker her.

FOREBYGGE GRAVIDITET STREKKMERKER

Sørg for å holde huden hydrert ved å bruke en fuktighetskrem eller olje under graviditeten for å minimere synligheten av strekkmerker.

NIVEA OIL IN LOTION CHERRY BLOSSOM AND JOJOBA OIL

Prøv å bruke NIVEA Cherry Blossom og Jojoba Oil In Lotion for å massere huden din i en sirkulær bevegelse for rikelig med fuktighet til huden. I tillegg til å være en bonus for huden din, er det en fin måte å slappe av. Skjem deg bort med en av våre oljer i lotionsformula beriket med jojobaolje, og stress ned. 

KVISER UNDER GRAVIDITET

woman-with-exfoliated-face
woman-scrubbing-her-face

HVA ER GRAVIDITET KVISER OG HVORDAN BLI KVITT DE

Under graviditeten produserer kroppen flere hormoner. Disse hormonene kan øke oljesekresjonen, noe som igjen kan føre til flere kviser / flekker.

Eksfoliering er en fin måte å holde huden ren og fjerne overflødig talg og døde hudceller. NIVEA Glow Rice Scrub jevner hudens overflate for å få en myk og jevn hudtone, samtidig som den støtter hudens egen fuktighetsbalanse og etterlater huden frisk og strålende. Å bruke ansiktsvask om morgenen og kvelden kan også bidra til å fjerne overflødig olje og holde huden kvisefri.

TØRR HUD

Å HÅNDTERE TØRR, FLASSENDE HUD UNDER GRAVIDITET

Når du er gravid prioriterer kroppen babyen din først, noe som betyr at det ufødte barnet får all fuktighet før kroppen ellers, som kan føre til at huden tørker ut. For å få fuktighetsnivået opp igjen, hold huden hydrert.

I tillegg til å spise mye frukt og grønnsaker og å drikke den anbefalte mengden vann, anbefaler vi NIVEA Rich Nourishing Body Milk for 48 timer dyp fuktighet. NIVEAs formula er tilsatt NIVEA Deep Moisture Serum, mandelolje og vitamin E, som holder hudcellene sunne og hjelper huden til å se jevn og myk ut, uten linjer.

UJEVN HUDTONE

Ujevn hudtone er er vanlig i hverdagen, men enda mer under graviditet. Som et resultat av genetikk og hormoner, kan det oppstå store misfargede flekker av huden som kalles melasma. Imidlertid blekner disse ofte etter svangerskapet. Det er viktig å fortsatt beskytte mot disse forholdene ved å bruke høy solkrem med SPF.

TRYGG HUDPLEIE FOR GRAVIDE KVINNER - HVA SKAL DU BRUKE?

Hvis du er gravid eller ammer, må du vurdere hudpleieproduktene dine for å sikre at de inneholder trygge formulaer. Trygg hudpleie for gravide bør inneholde disse ingrediensene:

  1. Hyaluronsyre
  2. Sinkoksid
  3. Melkesyre
  4. Vitamin C
  5. Benzoylperoksid

TRYGG HUDPLEIE FOR GRAVIDE KVINNER - HVA BØR DU UNNGÅ?

4 ingredienser som skal unngås hvis du er gravid eller ammer:

  1. Retinoider
  2. Hydrokinon
  3. Glykolsyre (AHA) og salisylsyre (BHA)
  4. Benzoylperoksid

SIKKERHET

Etter hvert som graviditeten utvikler seg, forventes det at du vil være mer og mer forsiktig med produktene du bruker på kroppen din. Når det gjelder trygg hudpleie for gravide, kan du aldri være for forsiktig. Derfor anbefaler vi at du snakker med legen din for å diskutere noen av bekymringene du måtte ha angående bruken av noen av de nevnte produktene i denne artikkelen.