Middels nærbilde av en kvinne, der begges ansikter har klar og lytefri hud. De smiler mot kameraet foran en grønn bakgrunn.

Samarbeid med huden din om å bli kvitt urenhetene for godt.

NIVEAs DERMA Skin Clear-formler jobber skånsomt sammen med huden din for å redusere urenheter. Etter bare 7 dager ser du de første synlige resultatene. De gir deg selvtilliten som kommer av å føle at du har kontroll over huden.

Hvorfor skrubbe mot huden – når du kan jobbe sammen med den? Formelen vår med 8 % fruktsyrer (salisylsyre og glykolsyre) pluss niacinamid støtter hudens egen naturlige fornyelsesprosess, reduserer urenheter og forhindrer nye.
VÅR INNOVASJON

NYE DERMA SKIN CLEAR NIGHT EKSFOLIATOR

Hvorfor skrubbe mot huden – når du kan jobbe sammen med den? Formelen vår med 8 % fruktsyrer (salisylsyre og glykolsyre) pluss niacinamid støtter hudens egen naturlige fornyelsesprosess, reduserer urenheter og forhindrer nye.
DERMA SKIN CLEAR COMPLEX

HJELP HUDEN MED EFFEKTIV BEHANDLING AV URENHETER

Den nye DERMA Skin Clear-serien med vitenskapelig utviklede formler er dermatologisk og klinisk testet* og vist å effektivt redusere urenheter og forhindre at det oppstår nye, slik at hudtonen blir klarere og finere..

* Hudkompatibilitet og effekt på uren hud er testet i en klinisk studie.

Nærbilde av en kvinnes ansikt med lytefri hud, bakgrunnsbelyst foran en grønn bakgrunn.
VITENSKAPEN BAK SKIN CLEAR

NY DERMA SKIN CLEAR-FORMEL: EFFEKTIV, MEN SKÅNSOM

Skin Clear Complex ved siden av en «Klinisk testet»-logo.

 

På hvilken måte hjelper DERMA Skin Clear huden? Ved å aktivere hudens egen fornyelsesprosess, med opptil 8 % fruktsyrer (salisylsyre og glykolsyre) samt niacinamid.

PRODUKTER

JOBB SAMMEN MED HUDEN MED DERMA SKIN CLEAR-SERIEN

Nivea Skin Clear Wash Gel plassert på en flislagt overflate på badet ved siden av en vask.

DERMA SKIN CLEAR WASH GEL RENSER PORENE UMIDDELBART

Start hudpleierutinen med vår skånsomme og effektive Wash Gel. I løpet av dagen og natten bygger det seg opp overflødig talg på huden, som tetter igjen porene og gjør at urenheter oppstår. Derma Skin Clear Wash Gel rengjør huden intensivt, fjerner overflødig olje og forhindrer at urenheter dukker opp igjen.

Nivea Skin Clear Toner plassert på en flislagt overflate på badet ved siden av en vask.

REBALANSERENDE TONER

Ditt hemmelige våpen for en balansert hud. Derma Skin Clear Rebalancing Toner tilfører fuktighet til huden uten å tette igjen porene, gjenoppretter hudens naturlige balanse og forhindrer at huden føles fet. Resultatet er synlig klarere hud etter 7 dager.

Nivea Skin Clear Scrub plassert på en flislagt overflate på badet ved siden av en vask.

SKRUBB MOT URENHETER

Ved bruk av Derma Skin Clear Scrub 2–3 ganger i uken renser forsiktig porene og gir en jevnere hudtone, samtidig som det reduserer hudormer og kviser.

Nivea Skin Clear Night Exfoliator ligger på en flislagt overflate på et bad.

EFFEKTIV NATTEKSFOLIERING

Ta tilbake kontrollen over huden med en behandling over natten! Derma Skin Clear Night Exfoliator-formelen med 8 % fruktsyrer (salisylsyre og glykolsyre) akselererer hudens egen fornyelsesprosess – med synlige resultater på bare 7 dager!

RUTINE

BRUK HELE DERMA SKIN CLEAR-SERIEN FOR SYNLIG KLARERE HUD

NIVEA DERMA Skin Clear Wash Gel og NIVEA DERMA Skin Clear Toner plassert sammen under et MORNING&EVENING-merket; NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator under et EVENING-merke; NIVEA DERMA Skin Clear Anti-Blemish Scrub under et OCCASIONAL-merke, alt med en grønn bakgrunn.

Bruk alltid Wash Gel som første trinn om morgenen og kvelden – masser produktet forsiktig inn i fuktet hud, og skyll av. Klapp deretter forsiktig toneren over renset hud i ansiktet med hendene eller en bomullspad, uten å skylle av. For begge produktene: Unngå partiet rundt øynene.

Bruk Night Exfoliator på slutten av hudpleierutinen om kvelden på grundig renset ansiktshud.*

Anti-blemish Scrub kan også brukes som et alternativ til Night Exfoliator. Brukes av og til (2–3 ganger i uken anbefales). Masser produktet forsiktig inn på fuktet hud i ansiktet etter rens med Wash Gel. Skyll av før du klapper inn Toner. Unngå øyeområdet.

* En svakt «stikkende» følelse kan oppstå. Må ikke brukes på irritert hud. Slutt å bruke produktet hvis irritasjon oppstår. Kontakt lege hvis irritasjonen vedvarer. Unngå kontakt med øynene. Dette produktet inneholder alfahydroksysyrer som kan øke hudens følsomhet for sollys og gjøre at den lettere blir solbrent. Bruk solkrem og klær som beskytter deg mot sol, og begrens eksponeringen for sol mens du bruker dette produktet, og i en uke etterpå.

Spørsmål og svar

Hva forårsaker urenheter?

Hovedårsaken til urenheter er overdreven talgproduksjon, også kjent som seboré, og en unormal fortykkelse av de ytre lagene i huden. Fagtermen er hyperkeratose, som innebærer at huden ikke avstøter døde hudceller godt nok. Sammen forårsaker dette tilstopping av porene, også kjent som hudormer. Slike tilstoppede porer er et perfekt miljø for bakterier (primært Cutibacterium acnes). Synlig inflammasjon og rødhet er også vanlig. Og uansett om de er store eller små, er kviser vanligvis til sjenanse.

Hva er forskjellen mellom AHA og BHA, og hvordan virker de?

AHA står for alfahydroksysyrer. Disse naturlige stoffene finnes blant annet i frukt, og derfor er de også kjent som fruktsyrer. De viktigste AHA-syrene når det kommer til hudpleie, er blant annet glykolsyre, mandelsyre og melkesyre. De jobber hovedsakelig på hudoverflaten, der de støtter cellefornyelse og løser opp døde hudceller. Glykolsyre eksfolierer huden og hjelper mot fet og uren hud. BHA-syrer (tertiær-butylhydroksyanisol) omfatter blant annet salisylsyre. Det fettløselige stoffet trenger dypere inn i hudlagene enn AHA-syrer. Det trenger inn i porene og renser talgkjertelkanalene fra innsiden, slik at overflødig talg elimineres. Samtidig har den en antiinflammatorisk effekt som reduserer rødhet. 
Ettersom AHA-syrer er mindre effektivt til peeling, men dermed også skånsommere, bruker vi mer av dem. I tillegg har de vanligvis også en fuktighetsgivende effekt. BHA-syrer er svært effektivt til peeling, så vi trenger ikke så mye av det. Salisylsyre har også antibakteriell virkning.

Syre på huden høres litt farlig ut ...

Salisylsyre, for eksempel, er et av stoffene som har vært anvendt lengst til medisinsk bruk. Når det brukes på huden, har det en lett oppløsende effekt på hornlaget. Dette gjør at den er effektiv mot akne og keratinisert hud. Menneskehuden regenererer seg kontinuerlig. Eldre hudceller dør, keratiniseres og eksfolieres gradvis fra huden. Ved å bruke salisylsyre på huden, setter man fart i eksfolieringsprosessen. Salisylsyre har en keratolytisk effekt, det vil si at den tvinger det ytterste hornlaget i huden til å brytes opp og skalle av. Dermed fjernes urenheter fra porene, mens hudens naturlige fornyelsesprosess får litt ekstra hjelp. 

Hvilken konsentrasjon inneholder de nye produktene?

NIVEA DERMA Skin Clear Night Exfoliator, selve stjernen i produktserien vår, inneholder totalt åtte prosent syrekompleks. I denne doseringen kan den aktive ingrediensen trygt brukes på lang sikt. 

Og hvordan er niacinamid til hjelp for uren hud?

Niacinamid er et vannløselig derivat av vitamin B3. Det anses som en trygg og effektiv hudpleiekomponent mot fet hud. Den antiinflammatoriske og talgregulerende virkningen til niacinamid gjør den velegnet for kombinasjonshud og fet hud som er utsatt for urenheter. En annen uvurderlig fordel er at niacinamid med fordel kan kombineres med andre ingredienser. 

Hva er resultatet av denne kombinasjonen?

Produktene er spesielt effektive og milde på samme tid. Brukerne får ren, klar og fornyet hud på bare syv dager. Problemer som kviser, hudormer, rødhet og tørr og flassende hud blir en saga blott.

Kan du underbygge dette?

Absolutt. Vi har testet alle produktene våre i kliniske studier der en dermatolog evaluerer hvor godt produktene våre bekjemper og forhindrer urenheter, og hvor godt de passer for huden. Det viktigste er likevel at kundene våre er fornøyde. Derfor har vi også gjennomført en studie* der vi ba brukere av produktene våre om tilbakemelding. Av svarene kunne vi tydelig se at produktene hjelper med å bekjempe urenheter. 107 forbrukere testet vår Night Exfoliator på daglig basis. 93 % sa de fikk en synlig klarere hud på bare syv dager. Etter fire uker sa 93 % at antallet urenheter er synlig redusert.
*Egenvurdering av effekt; 8-ukers studie med 100 kvinner og menn som brukte Night Exfoliator, 2022.

Anbefaler du å bruke hele serien?

Definitivt. Ingrediensene og produktene i serien er perfekt koordinert med hverandre. I tillegg gjør det hudpleierutinen enklere når du vet at disse fire problemene er nok til å løse problemene dine.