woman using sustainable skincare

HUDPLEIE – SIKKERHET OG ÅPENHET

ONE SKIN. ONE PLANET. ONE CARE.

HUDPLEIE – SIKKERHET OG ÅPENHET

Ansvarlig forbruk, inkludert bruk av bærekraftig hudpleie, har blitt en viktig del av alle menneskers hverdag. Vi ønsker økt fokus på hudpleieprodukter som ikke bare er virkningsfulle og trygge å bruke, men også gjør deg fornøyd med kjøpsbeslutningen din.

Forskere ved NIVEA har brukt mer enn 100 år på finne ut av hudens komplekse prosesser og utvikle hudpleieprodukter som mennesker over hele verden setter sin lit til. Denne tilliten gjør at vi ser det som vårt ansvar å optimalisere produktene, bli mer miljøvennlige, jobbe med ressurser som motvirker negative konsekvenser for miljøet og ta vare på planeten. Vårt mål er å lage miljøvennlige toalettartikler, kosmetikkemballasje og skjønnhetsprodukter.

NIVEA har som mål å designe nye produkter som er trygge å bruke, ta hensyn til miljøet og innfri dine høye forventninger til hudpleie på en best mulig måte.

Du vil selvsagt vite hva som er i dine favorittprodukter. Det kan imidlertid være vanskelig å lese lister over ingredienser, og vite om de er laget av syntetiske, plantebaserte eller animalske råvarer. Samtidig bli veganske formler og miljøvennlige hudpleieingredienser viktigere for forbrukere som kjøper kosmetiske produkter.

Derfor jobber NIVEA hardt for å gi forbrukerne ærlig og åpen informasjon om produktenes sikkerhet og miljøkompatibilitet. NIVEA presenterer produktinformasjonen knyttet til bærekraft både på selve produktene og via enkel nettilgang.

Et eksempel på denne åpenheten er NIVEAs ingrediensordliste, som vi har lagt ut på lokale NIVEA-nettsteder siden 2020. Den gir lettfattelig, men detaljert informasjon om de nesten 600 ingrediensene vi bruker i produktformlene våre.

sustainable skincare ingredients

One Skin. One Planet. One Care.

Vi ønsker å være 100 prosent transparente og svare på alle spørsmålene du har om bærekraft hos NIVEA. Hvis du ikke finner svarene du leter etter på dette nettstedet, eller ser etter mer detaljert informasjon, gå til nettstedet til Beiersdorf, NIVEAs moderselskap.