Kvinner blir kvitt hudormer

Hvordan bli kvitt fjerne hudormer?

Alt du trenger å vite om blackheads, forebygging av blackheads og fjerning av Hvordan bli kvitt fjerne hudormer? |

Hvordan bli kvitt fjerne hudormer?

Nesten alle av oss opplever små hvite eller svarte flekker, kalt hudormer, på nesen, pannen eller haken på et tidspunkt i livet. Heldigvis er det et par ting vi kan gjøre for å bli kvitt hudormer! 

Lider du av hudormer? Har du lagt merke til at de også blir til flekker? Les videre for å finne ut alt du trenger å vite om whiteheads, hudormer, hudormer som omdannes til flekker og – til syvende og sist – hvordan bli kvitt fjerne hudormer.

HVA DU BØR VITE OM HUDORMER

hudormer og alle kremene for fjerne hudormer på markedet virker forvirrende, men NIVEA er her for å hjelpe deg med dine bekymringer.
kvinne rengjøring ansikt

HVORDAN OG HVOR HUDORMER OPPSTÅR: HUDORMER I ANSIKTET, HUDORMER NESE OG HAKEN

Urenheter i huden forekommer alltid i talgfolliklene. Disse folliklene, som består av et lite hår og talgkjertler, finnes hovedsakelig i ansiktet, brystet og ryggen. Hvis follikkelkanalen blir blokkert eller hvis bakterier kommer inn i porene, vil hudormer oppstå. 

 

 

HVA FORÅRSAKER HUDORMER OG AKNE?

Mange ting bidrar til den generelle hudhelsen, men her er noen spesifikke ting for forebygging av hudormer og akne:
•       Hormonelle svingninger
•       Stress og bekymring
•       En usunn livsstil
•       Arvelighet


FRA HUDORMER TIL FLEKK

Hvis hudormer ikke åpner seg av seg selv, blir de et mer alvorlig, frustrerende problem. Hudormer-flekker. Den oppbygde talg fungerer som grobunn for bakterier, og dette kan føre til en pussfylt, betent flekk. Husk, aldri klem på en flekk! Når den sprekker, kan den forårsake betennelse i det omkringliggende vevet – så en flekk vil raskt få selskap av en annen – og skaper en stor, rød og irritert flekk. Så hvis du vil forhindre fremtidige flekker, er det viktig å bruke en krem for fjerne hudormer-flekker når du ser at de begynner å dannes.

MED BLACKHEADS HANDLER DET OM HUDTYPE DIN

Pleier huden din å lide av urenheter som blackheads og flekker? I så fall er vi sikre på at du lurer på hvordan du kan bli kvitt blackheads og flekker. Med hudpleie tilpasset din hudtype kan du forhåpentligvis forhindre at de dukker opp – og hvis de dukker opp, kan du raskt bli kvitt dem.

KOMBINERT HUD

Hvis du har kombinert hud, har kinnene en tendens til å være tørre, mens huden på pannen, nesen og haken er uren og fet. Denne hudtypen er en spesiell utfordring når det gjelder hudpleie. Pass på at du skreddersyr ansiktsrenserutinen til de spesifikke behovene til kombinert hud. Velg et fuktighetsgivende og oljefritt pleieprodukt for å forhindre urenheter i T-sonen.

FET HUD

Uren, fet hud produserer for mye talg og får huden til å virke skinnende. Porene blir blokkert, og blackheads eller flekker oppstår. Intensiv rensing er spesielt viktig her. Fjern overflødig talg med en mild vaskegel som er snill mot huden og gir rikelig med fuktighet. En mild vaskegelé er et utmerket alternativ til en krem for fjerning av blackheads, som ikke bare fungerer som en krem mot blackheads, men også for å holde huden ren og klar.

 kvinne med klar hud

HVA KAN GJØRES MED BLACKHEADS

HVORDAN BLI KVITT HUDORMER

  • Ansiktsrens: Et utmerket rengjøringsmiddel vil fjerne urenheter og bidra til å holde hudormer-flekker i sjakk Prøv NIVEA MagicBAR Refreshing Cleansing Bar for en forynget og klar hud. Den veganske formelen, med mandelolje og blåbær, bidrar til å berolige huden samtidig som den tilbyr en dyp rens – med en bonus – den er plastfri). Vi tilbyr en rekke MagicBARs som dekker ethvert behov – også inkludert praktiske såpeskåler å oppbevare dem i.
  • Ansiktsmasker: Vanlige ansiktsbehandlinger vil fjerne olje og døde hudceller og hudormer i ansiktet! Skjem bort huden din med en ansiktsmaske en gang i uken, for glødende og klar hud.
  • Hudormer scrub: For uren hud med mange hudormer i ansiktet, trenger du en krem for fjerne hudormer. Men hvis du leter etter noe som fjerne hudormer mens du tar vare på resten av huden, er det ideelle produktet NIVEA MagicBAR Exfoliating Face Scrub. Den fjerner overflødig olje i huden for å forhindre blackheads og flekker.
  • Clear-up strips: Bruk rensende Clear-up strips i T-soneområdet. Etter å ha latt den virke en stund, riv av alle clear-up stripsene på én gang. Dette vil fjerne overflødig talg fra porene - hudormer i ansiktet vil ikke ha en sjanse! 

TIPS OG TRIKS FOR Å BEKJEMPE BLOKKERTE PORER OG FORHINDR HUDORMER

Vi vet at du må finne ut hvordan du kan bli kvitt hudormer – spesielt hvordan fjerne hudormer i ansiktet – men det kan ta litt tid, så sørg for at du er tålmodig. I mellomtiden er det flott å vite hvordan man bekjemper blokkerte porer og takler dem før de oppstår!

• Antibakterielle dekkstifter: Hvis du vil dekke over hudormer i ansiktet, ikke bare bruk konvensjonell sminke. Dekkstifter eller ansiktspudder med antiseptisk effekt er bedre for dette.

• Profesjonelle kosmetiske behandlinger: I et kosmetisk studio blir fjerning av hudormer utført av en erfaren ekspert: et dampbad for ansiktet ditt vil åpne porene, slik at hudormer kan fjernes. Etterpå blir huden desinfisert, tonet og gitt en ekstra dose pleie. Du vil bli overrasket over hvor mye du kan forbedre hudens utseende! Imidlertid kan dette ofte være dyrt, så det kan være best å begynne med en krem for fjerning av hudormer hvis du ikke vil investere mye penger. 

• Livsstil: Vil du se færre hudormer i ansiktet? Endringer i kostholdet og livsstilsvanene dine kan få det til å skje. Kutt ut den fete maten med færre vitaminer og sporstoffer, da de kan skade huden din. Spis i stedet sunt og drikk rikelig med væske. Vi anbefaler også at du unngår røyking. Røyking er som gift for huden din og kan ha en langsiktig negativ effekt på hudens utseende. Kombiner en god livsstil med en god krem for fjerning av hudormer, og du vil garantert se en forbedring av hudens utseende.

KAN MAN FJERNE HUDORMER PERMANENT?

Dessverre er det ingen magisk kur for permanent fjerning av hudormer. Derfor er det viktig å finne en hudpleierutine som er skreddersydd for dine mål for huden og din hudtype.