Naturally Good – Vår mest naturlige pleie

DISCOVER NATURALLY GOOD

Livet er sammensatt, hektisk og travelt. Men innimellom slagene ønsker vi oss ikke annet enn et rolig øyeblikk og naturlig enkelhet.

Den nye NIVEA-serien med hudpleie til ansiktet er basert på mer enn 100 års erfaring og tillit innen hudpleie. Hudpleieserien NATURALLY GOOD fornyer huden og gjør den naturlig vakker og sunn.
 


100 % åpenhet

NATURALLY GOOD ble utviklet med filosofien om at flest mulig av ingrediensene skulle ha naturlig opprinnelse. 
Med den nye produkt-franchisen fra NIVEA er vi opptatt av å være 100 % åpne om alle ingrediensene.

I hudpleieserien NATURALLY GOOD har 99 % av ingrediensene naturlig opprinnelse, og den siste 1 % sikrer stabilitet og sikkerhet.*
*ingredienser fra naturen som beholder mer enn 50 % av sin naturlige tilstand etter at de er bearbeidet, inkludert vann, og 1–2 % av naturlige (andre) ingredienser er tilsatt for å sikre stabilitet og sikkerhet.
 

ARGANOLJE

Formulaen med arganolje hjelper huden å fornye seg om natten, slik at den er myk og fin neste morgen.

 

ALOE VERA

Formulaen med aloe vera tilfører fuktighetspleie i 24 timer og gjør at huden føles ekstra frisk og velpleid.

 

Naturally Good


Spørsmål og svar

Luis Carbajal jobber innen forskning og utvikling av ansiktspleje hos NIVEA, og her svarer han på de viktigste spørsmålene om den nye produktserien NIVEA NATURALLY GOOD.
 

NIVEA lanserer en ny serie med hudpleieprodukter til ansiktet der 99 % av ingrediensene har naturlig opprinnelse. Hva gjør disse produktene spesielle?

NATURALLY GOOD ble utviklet med filosofien om at flest mulig av ingrediensene skulle ha naturlig opprinnelse. Med den nye produkt-franchisen fra NIVEA er vi opptatt av å være 100 % åpne om alle ingrediensene.

Har du lagt merke til at det er et behov for en produktserie med naturlige ingredienser?

De siste månedene har vi sett at forbrukerne er mye mer interessert i opplysninger om produktene våre, og at de vil ha mer naturlige produkter. Forbrukerne vil vite hva produktene våre inneholder og ikke inneholder, og de vil vite hva hver enkelt ingrediens bidrar med. For den nye produktserien vår, NATURALLY GOOD, forsøker vi å oppgi alle opplysninger og forklare dem på en måte slik at forbrukerne forstår dem. Men dette er bare starten på en reise, og vi vil at andre produkter skal følge etter.

Hvorfor er det 1 % av produktet som ikke har naturlig opprinnelse?

Den 1 % sikrer at produktet er stabilt og trygt, noe som er ekstremt viktig for at produktet skal være 100 % trygt for huden.

Hva er forskjellen på ingrediensene som har naturlig opprinnelse og dem som ikke har det?

De som har naturlig opprinnelse, er stort sett hentet fra naturen og bevarer mer enn halvparten av molekylstrukturen eller sin naturlig tilstand etter at de er bearbeidet – dette inkluderer vannet. Denne definisjonen overholder strenge interne Beiersdorf-standarder.

 


Les mer om produktserien

NATURLIG

Serien NATURALLY GOOD ble utviklet med filosofien om at flest mulig av ingrediensene skulle ha naturlig opprinnelse.
 

BÆREKRAFT

 
Både PET-krukkene og flaskene våre som er laget av PP, kan resirkuleres. Dette bidrar til målet vårt om kun å bruke emballasje som kan resirkuleres, gjenbrukes eller komposteres innen 2025. Alle materialer til eskene kommer fra bærekraftig drevet skogbruk. 
 

PRODUKTINNSIKT

 
Med serien NATURALLY GOOD er målene våre å fortelle deg nøyaktig hva du påfører huden din og hjelpe deg å finne en balanse i hverdagen med enkle, men likevel naturlige hudpleieprodukter.