HVA FORÅRSAKER RYNKER UNDER ØYENENE?

Aldring er en naturlig prosess, men livsstilen din kan være en bidragsytende faktor til øyerynker og kråketær og forverrende faktorer på huden rundt øynene

6 GRUNNER TIL MØRKE SIRKLER UNDER ØYNENE

 • Søvnmangel kan forårsake mørke sirkler
 • Overdrevend gnidning i øynene (vanlig blant allergikere)
 • Dårlig kosthold
 • Genetikk
 • Om du sover på magen
 • Foreskrevne medikamenter som kan forårsake at blodårene utvides

HVORFOR DANNES RYNKER RUNDT ØYNENE VÅRE?

Det er allment akseptert at utbruddet av rynker under øynene er uunngåelig, og at vi alle vil bli påvirket etter hvert. Imidlertid er det mange ulike faktorer som avgjør hvor raskt aldringsprosessen og utbruddet av rynker som kråketær vil utvikle seg.

Huden rundt øynene holder seg fast og smidig når vi er yngre på grunn av produksjonen av kollagen og elastin, og det er grunnen til at du ikke har øye-rynker i en ung alder! Når vi blir eldre produseres ikke disse like kjapt, noe som reduserer hudens elastisitet. Dessuten er tynnere hud under øynene en naturlig prosess, og noe som får den til å miste sin motstandskraft, og rynker under øynene dannes.

Dette blir verre av det faktum at det ikke er noen kjertler rundt øynene som produserer olje for å holde området fuktig. Heldigvis kan øyeområdet holdes glatt og hydrert ved å bruke en effektiv anti-rynke krem som NIVEA Q10 Anti-wrinkle + Firming Eye Cream. Dette fuktighetsgivende produktet fester huden rundt øynene merkbart, reduserer poser og mørke sirkler for å effektivt fjerne rynker under øynene.

HVORDAN REDUSERE UTSEENDE AV ØYERYNKER

Hudpleierutinen og livsstilen din har stor påvirkning på kråketær og rynker under øynene
5 TIPS FOR DEN BESTE ANTI-ØYERYNKEKREMEN ANSIKTSPLEIERUTINEN

INGEN MER RØKING

Røking er en av de største faktorene som påvirker hvor kjapt huden rundt øynene aldres. Sigarettrøk fører til et enzym frigjøres som bryter ned kollagen som er nødvendig for å holde huden med et glatt og ungt utseende. Å kutte ned er starten på å slutte.
5 TIPS FOR DEN BESTE ANTI-ØYERYNKEKREMEN ANSIKTSPLEIERUTINEN

HOLD DEG TIL ET SUNT KOSTHOLD

Det beste kostholdet for å holde rynker under øynene borte er ett med mye frisk frukt og grønnsaker. Å spise en rekke frukt med mye Omega-3 fettsyrer som fisk og avakado er fantastisk for å holde huden smidig og ung.
5 TIPS FOR DEN BESTE ANTI-ØYERYNKEKREMEN ANSIKTSPLEIERUTINEN

IKKE VÆR FOR LENGE I SOLEN

UVA-stråler fra overdreven eksponering for sol kan fremskynde aldringsprosessen og føre til rynker under øynene. Bruk alltid en god solkrem i ansiktet som NIVEA Sun UV Face Anti-Age & Antipigments SPF SPF 30, som har et svært effektivt UVA / UVB-filtersystem for øyeblikkelig beskyttelse. Påfør rikelig.
5 TIPS FOR DEN BESTE ANTI-ØYERYNKEKREMEN ANSIKTSPLEIERUTINEN

HOLD DEG HYDRERT

Å drikke nok vann gjennom dagen er viktig for å holde hudcellene hydrerte. Når de blir dehydrerte skapes kjapt rynker og linjer. En god grunn til å holde vannfalsken fylt.
5 TIPS FOR DEN BESTE ANTI-ØYERYNKEKREMEN ANSIKTSPLEIERUTINEN

FÅ NOK SØVN

Ikke bare gjør åtte timer søvn at du føler deg friskere og med meir energi, men det har også en dramatisk effekt på huden og linjene under øynene. Ettersom du nyter litt nødvendig søvn blir hormoner frifjort som holder huden rundt øynene mer elastisk.

FORSIKTIG OG OMSORGSFULL RENSING

Hvis du ikke gjør det ordentlig, kan renseprosessen være veldig hard på den delikate huden din og kan bidra til for tidlig hudtynning. En oppskrift på katastrofe når det gjelder å forhindre rynker under øynene.

Bruk en sminkefjerner som er ekstra skånsom mot huden som NIVEA Gentle Eye Make-Up Remover. Dette fjerner til og med vanntett mascara samtidig som du ivaretar det følsomme øyeområdet.

Hvis du foretrekker ansiktservietter, kan du prøve NIVEA 3-in-1 Cleansing Micellar Wipes som kombinerer rensekraften til micellar vann med bekvemmeligheten av en tørkeklut. De er ikke vevd, så de har en jevn tekstur for å beskytte det delikate øyeområdet, og det er ikke en gang nødvendig å gni eller skrubbe for å fjerne vanntett mascara.

Vær alltid så forsiktig som du kan med sminkefjerneteknikken din - ikke dra eller trekk i huden. NIVEA cleansing products er skånsomme og effektive for å ikke kreve at en gnir hardt for å fjerne selv den hardeste sminken.

EN ANTI-ALDRI ØYESERUM ELLER ØYEKREM ER ESSENSIELT

Forsikre deg om at ansiktspleierutinen din inneholder en anti-aldring øyekrem som NIVEA Cellular Filler Anti-Age + Firm Under Eye Cream, som reduserer synligheten til mørke sirkler og kråketær rundt øynene og gir fuktighet rundt det følsomme øyeområdet. Den absorberes lett og jevner ut fine linjer.

HVORDAN FORHINDRE RYNKER UNDER ØYNENE:

 1. Bruk solbriller for å unngå å mysing når du er ute - dette kan forårsake rynker under øynene.
 2. Sov på ryggen - å sove i magen eller på siden kan gi press i ansiktet og bidra til å oppmuntre til rynker rundt øynene.
 3. Motstå trangen til å gni øynene på dagtid, selv om du er sliten.
 4. Unngå å trekke stramt i øyelokket når du bruker eyeliner.
 5. Få regelmessige øyetester for å unngå å myse unødvendig

DAGPLEIERUTINE

Ser du etter et friskt utseende på morgenen?

ANSIKTSPLEIERUTINE

Du kan unngå rynker under øynene og passe på å bruke en day cream og night cream som del av din hudpleierutine! Dette burde hjelpe deg å holde huden fuktig og redusere utseende av både kråketær og rynker rundt øynene.

SMINKE

Om du allerede er selvbevisst og bruker produkt for å redusere utseende av rynker så vil du kanskje ha en rask fiks og finne ut hvordan du kan gjemme rynker rundt øynene. Bruk av sminke for å dekke rynkene og poser under øynene kan være en midlertidig løsning.