Øyekrem som virker

Å ta vare på huden rundt øynene er svært viktig da det kan hjelpe deg å unngå rynker og mørke sirkler som formes under øyet. Gjør deg selv en tjeneste og invester i den beste øyekremen for å holde øynene dine unge og oppfriskede.

Bruk øyekrem for å få vakkert og friskt utseende øyne

Nydelige øyner blir lagt merke til - ikke glem den sensitive huden under dem!

Hvorfor trenger øyeområdet ekstra spesiell oppmerksomhet?

Øynene våre betyr enormt mye for hvordan vi fremstår for andre. Derfor trenger den sensitive huden rundt øynene våre ekstra intensiv pleie. Sammenlignet med andre områder i ansiktet er den svært tynn og ekstremt sensitiv. Det er omtrent ingen talgkjertler eller støttende fettvev, som betyr at huden her reagerer sterkere på eksterne miljømessige påvirkninger: tørr luft, sollys i tillegg til søvnmangel eller usunt kosthold som kan føre til rynker eller mørke sirkler under øynene.

Vi blunker opp til 10 000 ganger hver dag og ansiktsuttrykkene etterlater også sitt merke på huden. Fine linjer eller smilelinjer kan skånsomt reduseres med de rette pleieproduktene. Når en søker etter den beste øyekremen til deg, se etter en god øyekrem med rekonstruerende og revitaliserende effekt på huden. Men, det krever mer enn bare den rette øyekremen for å oppnå lysende hud rundt øynene – en sunn livsstil er også en nøkkel.

Det problematiske øyeområdet 

Mørke sirkler

Etter lange netter med lite søvn kommer mørke sirkler under øynene neste morgen. Øyekrem hjelper med å promotere sirkulasjonen og å jevne ut fuktbalansen. Samtidig vil vevet også styrkes og mikrosirkulasjonen stimuleres. En dekker er supert for å visuelt lyse opp området. Ta det forsiktig på under øynene for et naturlig utseende.

Oppblåste øyne

Festing utover nettene, kjærlighetssorg eller lange arbeidsdager fremfor dataskjermen kan resultere i tunge og oppblåste øyne om morgenen. Men hevelsen forsvinner som oftest i løpet av dagen. Å plassere kalde agurkbiter på dine lukkede øyelokk er spesielt gunstig.

Kråketær

Kråketær, eller smilelinjer er fine linjer under øynene som ofte er de første tegnene på hudens aldring. De skyldes bevegelse i ansiktsuttrykk, miljømessig påvirkning eller en usunn livsstil.


Støtt din huds naturlige regenerering

For å få merkbart sunnere hud trenger du spesielt en ting: mye fuktighet! I tillegg når vi blir eldre, vil den naturlige regeneringsevnen av til hudcellene reduseres. Støtt huden med celleaktiverende ingredienser. En øyekrem med et UV filter tilbyr ekstra beskyttelse.

Koenzym Q10 - energi for cellene dine

Koenzymet Q10 er genuint kraftig. Det gir huden ekstra energi, beskytter cellene våre fra skadelige radikaler og øker hastigheten på metabolismeprosessene. NIVEA Q10 plusC + Energy Eye Cream, kombinerer antioksidantkraften fra Q10 og vitamin C for å redusere rynker under øynene og gir huden ekstra energi.

Påfør øyekrem på rett måte

Øyekremer burde bli dyttet på skånsomt og ikke gnis. Det beste er å bruke fingertuppene, tappe forsiktig fra innsiden av hjørnet av øyet og utover.
Eyes

ips og øvelser for et avslappet øyeområde

Avslappingsøvelser for øynene: to øvelser å øve på fra tid til annen 

I tillegg til øyekrem, behandle øynene dine med et par minutter avslapping! Med følgende øvelser vil du promotere sirkulasjonen i huden rundt øyeområdet:

Blunking

 • Plasser tomlene og pekefingrene en over den andre og lag formen av briller rundt øyeområdet.
 • Strekk huden rundt øynene opp og ned med forsiktige bevegelser.
 • Blunk rundt tyve ganger mot motstanden av fingrene. 
 • Lukk øynene og slapp av.

Klappe:

 • Lukk begge øynene
 • Trykk på det dypeste punkte i det indre hjørnet av øyet med den midtre fingeren rundt tre sekund.
 • Sirkle øynene to ganger, klapp forsiktig på overflaten av huden med fingertuppene.

Din sjekkliste: Unngå øyerynker

 1. På varme dager bruk store solbriller med UV filter. De vil beskytte øynene for sollys å gjøre at du ikke myser.
 2. Slutt å røyke! Jevnlig sigarettrøyking tørker ut huden. Om huden får for lite fuktighet vil rynkene komme kjappere.
 3. Gi den sensitive huden rundt øynene mye fuktighet, bruk en spesiell øyekrem.
 4. Drikk nok vann slik at huden får nok væske fra innsiden også!
 5. Et sunt kosthold er essensielt: Ulike grønnsaker, frø, frukter, ville planter, naturlige oljer og nøtter er rike på dyrebare antioksidanter som refinerer hudens utseende og kan forebygge rynker.
 6. Ha en tidlig kveld en gang i blant. Det lar huden regenerere mens du sover.

product-stage-bg