NATURALLY GOOD

Det beste fra naturen til deg

UTGJØRE EN FORSKJELL

«Hei, jeg heter Luis Carbajal, og sammen med forskningsteamet og emballasjespesialisten vår, Heike Georg, utvikler jeg NATURALLY GOOD-produktene for NIVEA i Hamburg i Tyskland. Etter samtaler med dere, forbrukerne, vet vi at du ønsker å gi huden din naturlig hudpleie som virker – og vi synes alle det er viktig å ta vare på miljøet og er opptatt av fotavtrykket vi legger igjen for fremtidige generasjoner. Det er dette NATURALLY GOOD handler om: utgjøre en forskjell i ulike dimensjoner. Nå inviterer vi deg til å være med på innsatsen vi gjør i denne retningen, og til å oppdage hvordan vi utgjør en forskjell hos NIVEA.»

 LES OM VÅRE 6 DIMENSJONER FOR BÆREKRAFT

1 ANSVARLIG ANSKAFFELSE

#FACT

Måten ingrediensene anskaffes på har eksistensiell betydning for lokalbefolkningen.

 

2 NATURLIG BRA INGREDIENSSYKLUS

#FACT

Bruken av fossilt brensel og overforbruket av naturressurser har ført til for store utslipp av CO₂. Det har skapt en ubalanse i miljøet, og fører til global oppvarming og klimaforandringer. Ved å bruke naturlig utvunne fornybare ingredienser kan vi bevare miljøets naturlige syklus.

3 BEVARE VANN

#FACT

Vann er like livsnødvendig som luften vi puster inn. Likevel er det over 800 millioner mennesker rundt om i verden som ikke har tilgang til trygt og rent vann – det gir konsekvenser for helse, ernæring, personlig hygiene og forventet levealder. Klimaendringer, tørke og flom samt kommersielt og menneskelig overforbruk vil føre til en global vannkrise.


4 DYREVELFERD

#FACT

Testing på dyr er ikke nødvendig for å bevise at kosmetiske produkter er effektive og hudvennlige.

 

5 PLAST – MINDRE ER MER

#FACT

Plast har hatt et dårlig ord på seg en god stund nå. Til tross for at det er mange gode grunner til å bruke plast – det er jo utrolig lett, holdbart og lett å klemme sammen – så deler vi folks bekymringer om plastfjellene i havet og på søppelfyllinger, og overforbruket av ikke-fornybart fossilt brensel.

 

6 REDUSERE PRODUKSJONSAVTRYKKET

#FACT

Energi, vann og avfall er de tre store faktorene vi må se på når vi skal drive et produksjonsanlegg mest mulig bærekraftig. Produksjon med nullavtrykk betyr å oppnå karbonnøytrale utslipp, enten ved å balansere karbonutslippene eller rett og slett fjerne karbonutslippene helt. 


TRO MOT NAVNET: VÅRE NATURALLY GOOD-HUDPLEIEPRODUKTER

[{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"503","Y":"239","XMobile":"927","YMobile":"136","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Naturlige:","Copy":"98 % eller flere av v\u0026aring;re ingredienser er utvunnet fra naturen.*\u003cbr /\u003e\n\u003cdiv\u003e\u0026nbsp;\u003c/div\u003e\n\u003cp\u003e*1\u0026ndash;5 % utvikles syntetisk for stabilitet og sikkerhet\u003c/p\u003e","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"916","Y":"243","XMobile":"1703","YMobile":"134","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Hudpleie:","Copy":"sikre og effektive hudpleieprodukter godkjent av dermatologer.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"496","Y":"704","XMobile":"1698","YMobile":"1056","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Åpenhet:","Copy":"\u0026nbsp;100 % \u0026aring;penhet om v\u0026aring;re formulaer.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]},{"CssClasses":"","CssStyles":"--HotspotAnimationBackground:#ffffff;--HotspotBackground:hsla(0, 0%, 100%, 0.3);--HotspotPlusMinusButtonBackground:var(--SecondaryHighlightColor);--HotspotPlusMinusButtonBorderColor:var(--SecondaryFontColor)","X":"911","Y":"699","XMobile":"928","YMobile":"1059","HotspotDetail":[{"Type":"HotspotText","Title":"Respekt:","Copy":"for milj\u0026oslash;et \u0026ndash; ansvarlig anskaffelse, minimalt av forurensning og avfall.","Link":{"Title":"","Url":""},"Button":null}]}]

NIVEA samarbeider med den norske miljøorganisasjonen In The Same Boat

For å bidra til mindre plast i havet, har NIVEA inngått et samarbeid med den frivillige organisasjonen In The Same Boat (ITSB). Unge voksne fra hele verden deltar som frivillig mannskap på ITSB sine fartøy, og rydder hvert år flere hundre tonn plast fra norske strender. 
For å støtte ITSB sitt arbeid, donerer NIVEA 1 krone for hvert solgte produkt innen Naturally Good kolleksjonen, i hele kampanjeperioden fra uke 42 til uke 47. Les mer på www.inthesameboat.eco/NIVEA