Hvordan NIVEA påvirker jorda vår

Berøring gjør oss menneskelige

Berøringssansen hjelper til å utvikle oss som mennesker, og definerer hvem vi er. Huden vår, det største organet på menneskekroppen, er nøkkelen til berøring. Den knytter oss sammen og til verden rundt oss.


La oss gi verden den positive kraften av menneskelig berøring!

I NIVEA tror vi på den positive kraften av menneskelig berøring. Vi etterstreber å utvikle hudpleieprodukter som gjør at du føler deg vel med huden din. Vi ønsker at du skal nyte livet i kontakt med andre. Vi forstår hvordan huden knytter oss til omgivelsene på en helhetlig måte, og hvordan kosthold og følelser påvirker den. Vår produktfilosofi er å utvikle hudpleieprodukter som forbedrer hudens normale funksjon, slik at alle kan ha en sunn, frisk og vakker hud.

Vi føler oss forpliktet til å påvirke verden positivt. Vi har satt oss ambisiøse mål for bærekraft. Vår utviklingsavdeling videreutvikler våre produktformler. Vi jobber tett med ulike partnere og grønne initiativ for å finne nye måter å utgjøre en positiv forskjell for jorda vår. Å lage hudpleie som er like skånsom for planeten som den er for huden er en utfordring NIVEA er villig til å ta med seg i alt vi gjør.


De tre pillarene i NIVEA sitt arbeid for økt bærekraft

Denne siden er designet for å hjelpe oss å beskytte jorda vår. Den inneholder informasjon om alle områder av trygg, skånsom og effektiv hudpleie i forhold til miljøet:

Hud kommer først

Nyt godt av NIVEAS ledende hudpleieekspertise og finn ut mer om vår forpliktelse til hudsikkerhetsvurderinger, initiativ for sunn og mer miljøvennlig hudpleie og ingrediensene vi bruker.

Verden er vår hud

Lær mer om hvordan NIVEA jobber for å øke bærekraftigheten i alle våre aktiviteter - fra å finne produsenter, embalasje og resirkulering.

Ærligheten og gjennomsiktighet

Lær mer om hvordan NIVEA lever ut våre verdier - fra vår adferdskodeks til våre forpliktelser, felles prosjekter og andre initiativ.