ingredients

VÅRE INGREDIENSER OG FORMLER

VÅRE INGREDIENSER OG FORMLER: SLIK UTVIKLER VI BÆREKRAFTIG HUDPLEIE

Vi vil at huden din skal føles behagelig og sunn. Den forbinder oss direkte med naturen, og vi er forpliktet til å sørge for at produktsammensetningene våre hjelper huden din til å trives i et sunt miljø.

Oppdag hvordan vi utvikler bærekraftig hudpleie ved å bruke ingredienser av naturlig opprinnelse og biologisk nedbrytbare råvarer som er bærekraftig anskaffet.


Våre naturlige og økologiske ingredienser

Å kjøpe ingredienser fra naturlige kilder er et viktig skritt bort fra en fossilbasert økonomi. Når vi jobber for å øke mengden naturlige hudpleieingredienser i produktene våre, følger vi nøye med på hvordan ingrediensene virker inn huden og miljøet.

Utforsk NIVEAs hudpleieprodukter som inneholder opptil 99 prosent naturlige ingredienser. 


Biologisk nedbrytning

Når vi utvikler hudpleieformlene våre, prioriterer vi høyt at de er biologisk nedbrytbare. Ved å bruke biologisk nedbrytbare ingredienser sørger vi for at materialene vi bruker kan returnere til naturen uten å skade miljøet.

Les mer om våre resultater, og hvordan vi forplikter oss til å utvikle hudpleieprodukter med biologisk nedbrytbare formler. 


Vegansk kosmetikk

Flere og flere mennesker over hele verden velger en vegansk livsstil, da animalske materialer ikke samsvarer med deres ønske om å av å leve i harmoni med dyrene. Vi i NIVEA er glade for å kunne tilby brukerne våre en rekke veganske hudpleieprodukter som ikke inneholder animalske ingredienser.

Les mer om vegansk kosmetikk og vårt voksende veganske hudpleiesortiment. 


Vår forpliktelse til null mikroplast

Mikroplast er en kilde til jordforurensning og marin forurensning i hele verden. Som et ledende hudpleiemerke tok vi tidlig grep for å slutte å bruke mikroplast i våre vaskeprodukter, og vi lover å fjerne mikroplast i alle produktene globalt innen utgangen av 2021.Vår bærekraftige palmekjerneolje

På grunn av de unike egenskapene er palmekjerneolje en vanlig ingrediens i hudpleieprodukter. Hovedproblemet med palmeolje er at store områder av regnskogen ødelegges for å gi plass til oljepalmeplantasjer. Hos NIVEA er vi klare på at palmekjerneolje må utvinnes bærekraftig, for å beskytte regnskogen mot avskoging.

Se hvordan vi fremmer bærekraftig anskaffelse av palmekjerneolje. 


Hudpleie – sikkerhet og åpenhet

Hos NIVEA jobber vi for å utvikle produkter som tar hensyn til hudens sikkerhet, miljøet og forbrukernes høye forventninger til hudpleie. Vi vil være åpne om produktingrediensene våre og legge til rette for dine kjøp av bærekraftige hudpleieprodukter, derfor gir NIVEA en enkel, men detaljert informasjon om de nesten 600 ingrediensene vi benytter.

Se nærmere på NIVEAs ingrediensordliste.  


One Skin. One Planet. One Care.

Vi ønsker å være 100 prosent transparente og svare på alle spørsmålene du har om bærekraft hos NIVEA. Hvis du ikke finner svarene du leter etter på dette nettstedet, eller ser etter mer detaljert informasjon, gå til nettstedet til Beiersdorf, NIVEAs moderselskap.