HVER ENESTE LILLE HANDLING KAN UTGJØRE EN FORSKJELL

Omsorg gir kraft til håp når verden virker håpløs. Det er utrolig rørende for oss å se måten mennesker overalt har tatt vare på og trøstet hverandre. Vi ønsker å dele dette med #ShareTheCare i denne vanskelige tiden. Over de neste ukene vil vi vise frem både store og små omsorgshandlinger fra fantastiske mennesker over hele verden. Fordi hver enkelt av disse handlingene, teller. Bare bruk emneknagg #ShareTheCare. Det fine med små omsorgshandlinger er at hver enkelt av dem inspirerer til flere.


NIVEA bryr seg

Vi er engasjert i å hjelpe der vi kan i løpet av denne krisesituasjonen. Her er noen av tingene NIVEA har gjort med #ShareTheCare.

INTERNASJONALT STØTTEPROGRAM: 50 MILLIONER EURO I STØTTE

Beiersdorf AG utlyste i dag et nytt internasjonalt program der 50 millioner euro (over 500 millioner kr) vil bli brukt til å støtte lokalsamfunn i kampen mot COVID-19-pandemien. De vil samarbeide med internasjonale organisasjoner og lokale myndigheter.

BEIERSDORF LEVERER 500 TONN MED DESINFEKSJONSMIDDEL I EUROPA

Beiersdorf øker produksjonen av medisinsk desinfeksjonsmiddel i det europeiske produksjonsnettverket for å støtte den kollektive kampen mot koronaviruspandemien. I første omgang vil Beiersdorf AG levere 500 tonn.

NASJONALT STØTTEPROGRAM: NORSKE SELSKAPER

Beiersdorf (NIVEA/Eucerin) støtter også tre norske organisasjoner i deres viktige arbeid i COVID-19-pandemien; 

CEPI

CEPI arbeider aktivt med å ta fram en vaksine mot COVID-19  i tillegg til andre infeksjonssykdommer, og har som mål å gjøre en trygg og effektiv vaksine tilgjengelig for alle i verden. CEPI’s visjon er å skape en verden der epidemier ikke lenger utgjør en trussel mot menneskeheten. 

SUPERSELMA

SuperSelma er en frivillig, uavhengig og landsdekkende organisasjon som skaper lysglimt, kunnskap og håp for kreftsaken og kreftesyke barn. SuperSelma er en del av Støtteforeningen for kreftrammede. 

RØDE KORS

Røde Kors hjelper mennesker som trenger støtte og hjelp i Norge og internasjonalt. De har styrket sitt frivillighetsarbeid for å hjelpe mennesker under COVID-19-pandemien.