FÅ MER UT AV SOMMEREN

med NIVEAs solbeskyttelseskremer og -lotioner

UTVENDIG BESKYTTELSE, INNVENDIG PLEIE MED NIVEA SOLBESKYTTELSESLOTION

Få mer ut av sommeren med NIVEA SUN. Ikke bare har vi solkrem for kroppen, vi har også solbeskyttelsesprodukter designet spesielt for sart ansiktshud. Våre solpleieprodukter beskytter huden din på utsiden og tar vare på den fra innsiden, for å beskytte sunn hud HELE sommeren!

SE VÅRT SOLPLEIESORTIMENT

Ikke bare solfaktor med våre NIVEA SUN-produkter, som gir den sunne huden i ansiktet og på kroppen din utvendig beskyttelse og innvendig pleie.

Fordeler med NIVEA SUN

NIVEA SUN gir huden din all den pleien den trenger. Ved å kombinere kraftig UV-beskyttelse med avanserte hudaktive ingredienser hjelper våre formler huden din med å beskytte seg mot solen mens den blir næret og pleiet hele dagen.

Nivea sun
NIVEA SUN UV Face fungerer som fuktighetskrem og solkrem, i tillegg til å inneholde den avanserte hudaktive ingrediensen Licocalcone, som støtter og styrker hudens forsvarsmekanisme.
Protect and moisture
NIVEA SUN Protect & Moisture bruker en pleiende formel som gir huden beskyttelse og fuktighet når du er ute i solen. Den fungerer i balanse med hudens mikrobiom og inneholder berikende vitamin E og glyserin for 48 timer med intens fuktighet.
Uva and Uvb
Gir umiddelbar UVA- og UVB-beskyttelse for å redusere solskader og for tidlig aldring av huden, slik at du kan komme deg ut og nyte dagene i solen.

Solbeskyttelse for barn

Påfør alltid solkrem minst annenhver time
Spesielt etter svømming, tørking og påkledning
Sørg for at du dekker all eksponert hud
Påfør rikelig med solkrem før du skal oppholde deg i solen
"Dekk deg til Finn skygge Påfør solkrem regelmessig  FÅ MER UT AV SOMMEREN"

FÅ MER UT AV SOMMEREN

Solen skinner, så nå er det på tide å ta turen ut for å nyte sommeren! Men det betyr også at det er på tide å finne den beste solkremen for å beskytte sunn hud: Her kan NIVEA SUN bidra! Uansett om du foretrekker solbeskyttelse i form av lotioner, kremer eller sprayer, vil alle gi deg den beskyttelsen huden din trenger. Hos NIVEA har vi solbeskyttelseslotion og -kremer for alle hudtyper og for hele familien, slik at dere kan finne den rette beskyttelsen.

VANLIGE SPØRMÅL

HVA ER DEN BESTE SOLBESKYTTELSEN?

NIVEA SUN-produkter gir utvendig beskyttelse og innvendig pleie for sunn hud på kroppen og i ansiktet. Alle NIVEA SUN-produkter gir umiddelbar UVA- og UVB-beskyttelse, samtidig som de tar vare på huden din fra innsiden ved å fukte og styrke det naturlige forsvaret.

HVA GJØR SOLKREM FOR HUDEN DIN?

Det anbefales at du bruker et solpleieprodukt med UVA- og UVB-beskyttelse, høy solfaktor og at du påfører den anbefalte mengden på ansikt og kropp, for å redusere risikoen for at solens UV-stråler kommer inn i huden din og forårsaker skade på hudceller.

HVILKEN KREM ER BEST FOR SOLBESKYTTELSE?

NIVEA SUN Protect & Moisture Sun Spray gir:

langvarig UVB- og UVA-beskyttelse
umiddelbar beskyttelse mot solbrenthet og for tidlig aldring av huden
48-timers fuktighet til huden
en biologisk nedbrytbar og vannfast formel

NIVEA SUN Sensitive Immediate Protect gir deg et produkt som er: 
en umiddelbar beskyttelse mot UVA og UVB
uten parfyme og ikke-klebrig
vannfast
dermatologisk godkjent og egnet for sensitiv hud

HVORFOR ER SOLKREM BRA FOR DEG?

En bredspektret solkrem beskytter huden din mot solens UV-stråler som kan forårsake solskader. Påføring av en krem eller lotion med solfaktor 30 eller høyere til både ansikt og kropp kan redusere for tidlig aldring av huden, samt risikoen for hudkreft.

HVORDAN KAN DU BESKYTTE DEG MOT SOLEN?

Du kan beskytte huden mot UV-stråler fra solen ved å:

bruke en svært effektiv solbeskyttelse i ansiktet og på kroppen, som NIVEA SUN UV Face for sart ansiktshud og NIVEA SUN Protect & Moisture for kroppen
velge en solfaktor som er tilstrekkelig for huden din
påføre solkrem annenhver time og etter å ha vært i vann
bruke solbriller for å beskytte øynene dine
dekke deg til ved å bruke hatt