Er du interessert i å høre om de siste kampanjene, produktene og rådene fra NIVEA? Da har du kommet riktig. Bla gjennom de siste emnene og konkurransene og finn bakgrunnsinformasjon om nye produkter og kampanjer i butikk og på nett.
Filter
Sorter

Sjekk ut NIVEAs nyeste høydepunkter

Er du interessert i å finne noe nytt og annerledes? Kom og ta en kikk i vår avdeling for fremhevede produkter. Her finner du mange produkter og råd for å hjelpe deg å oppdage ditt nye utseende. Vi er her for å hjelpe deg med å finne og avgjøre hvilke produkter som passer best for deg og dine unike behov og ønsker. Uansett om du er på utkikk etter de siste tipsene for å forbedre helsen og styrke håret, eller ser etter nye måter å gjøre huden myk og glødende på, sørger vi for at du kan gjøre det på en enkel måte. Leter du etter en super gaveidé? Bli inspirert av våre fremhevede produkter eller ideer, og oppdag måter du kan hjelpe vennene og familien din med deres egne uunnværlige kroppspleieprodukter på.

 

Oppdag fantastiske måter å håndtere alle kroppspleiebehovene på

Når det kommer til å finne de siste og beste emnene og produktene, finnes svaret her. Våre ekspertartikler og informative veiledninger er her for å hjelpe deg med å få de kosmetiske og hygieniske resultatene du har vært på leting etter. Å velge riktig artikkel eller produkt er svært enkelt. Bare legg til våre navigasjonsfilter – praktisk plassert her øverst på siden – og bla deg gjennom vårt utvalg etter emne, produkttype eller andre kjennetegn. Her hos NIVEA er vi stolte av å kunne tilby deg kun høykvalitetsprodukter og -ingredienser. I tillegg er vi også glade for å kunne gi deg våre ekspertråd, veiledning og andre informative artikler. La oss hjelpe deg med å finne det du leter etter.

 

Vi gjør vårt beste for å gjøre det enkelt for deg

Å ta vare på kundene og tilhengerne våre er vår høyeste prioritet. Vi hos NIVEA tror du vil kose deg med produktene og artiklene vi har fremhevet. De inneholder kun de nyeste produktene og informasjonen og er tilpasset til å møte dine behov – enten det er hårpleie, hudpleie, sikkerhet i solen eller andre emner for å hjelpe deg å opprettholde og øke din naturlige skjønnhet. Ikke bare tilbyr vi produkter og pleieinformasjon – vi hjelper deg også med å avgjøre hud- eller hårtypen din. Det er vanskelig å velge de rette produktene eller teknikkene hvis du ikke vet hva du har å jobbe med. Det er derfor vi er her for å sørge for at du vet dette. Så gå og ta en titt!