what-is-q10-header

HVA ER KOENZYM Q10?

FÅ EKSPERTINNSIKT PÅ ANTI-RYNKE HUDPLEIEINGREDIENSEN

Koenzym Q10 har kommet med spennende innovasjon til anti-rynke hudpleie med intensiv forskning gjennomført som har bevist hudmessige fordeler.

KOENZYM Q10: FAKTA

Oppdag hva Q10 er og hvordan NIVEA Q10 er fordelaktiv for huden og hvordan en anti-rynke formular kan hjelpe deg å beholde et mer ungdommelig utseende.

Q10 Plus - Produktet fra mer enn 20 års forskning

beiersdorf-invested-more-than-15-years-of-research

Beiersdorf har investert mer enn 20 år intensiv forskning i Koenzym Q10, hvordan det virker og fordelene for hudpleie. Dette har gjort det mulig å lage en produktserie med anti-rynke ansiktskremer som kjemper aldringsprosessene naturlig.

Hva er Q10?

Q10 er et koenzym som finnes naturlig i alle kroppens celler. Det er viktig for energiproduksjon for å gjøre hudens grunnleggende funksjoner som regenerering og reparasjoner. Ettersom huden er det ytterste laget av kroppen er det konstant utsatt for ulike eksterne faktorer inklusiv oksidativt stress forårsaket av solens UV stråler. Og interne prosesser som kan føre til frigjøringen av frie radikaler som forårsaker videre skade. Så hva er koenzym Q10s rolle? Koenzym Q10, eller CoQ10 er frigjort som en antioksidant for å bekjempe det oksidative stresset som er grunnleggende viktig for glatt, sunt utseende hud.

Hva er Q10 godt for?
Ettersom vi blir eldre vil de naturlige nivåene av Koenzym Q10 i huden vår minke. På grunn av at det er et så viktig antioksidant og nødvendig for engergiproduksjonsprosesser fører en reduksjon i Q10 til at huden blir mer utsatt til økt stress og skade. Dette gjør den mer mottakelig for fine linjer og rynker og er grunnen til å integrere produkter med Q10 i din daglige hudpleierutine for å hjelpe deg å vedlikeholde en ungt utseende hud lenger.

Hva er Q10 Plus sine unike kvaliteter som gjør det til en pioneringrediens i hudpleie?

Intensiv forskning av Beiersdorf har demonstrert hvordan det å fylle opp koenzym Q10 nivåene kan støtte hudens naturlige funksjoner og beskytte den for skade, som ellers ville føre til synlig aldring.

Bevisene er klare - Q10 Plus gjør underverker for huden

Ikke bare viste påfyllingsstudiene at å påføre Q10 Plus jevnlig kan fylle på dine naturlige CoQ10 nivå, det kan også øke den metaboliske formen av Q10. Dette indikerer at Q10 absorberes og brukes av huden for energiproduksjon

INTEGRER Q10 PLUS I DIN DAGLIGE ANSIKTSPLEIERUTINE

Enkle råd for å sikre at huden pleies til fordelene av koenzym Q10

A serum with a difference: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls

The innovative formula in NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls combining Q10 Plus with a moisturising gel makes it a highly effective anti-aging product. Not only does it visibly reduce the appearance of existing fine lines and wrinkles, it also delays the on-set of new ones, helping you to retain a youthful looking complexion for longer. The formula with hyaluronic acid and creatine gives a softer feel to the skin’s surface and helps to keep it to absorb as much moisture as possible for a smooth and refined texture.

Påfør Q10 på riktig måte

  • Sikre at huden din er ren og tørr før du påfører.
  • Alltid påfør serumet ditt for fuktighetskrem for å sikre at formularet kan penetrere dypt og gjøre jobben sin.
  • Forsikt arbeid serumet inn i huden ved bruk at fingertuppen til å massere det over alt på ansiktet.
  • Kombiner med en Q10 Plus fuktighetsgiver som NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Day Care for å intensivere anti-rynke fordelene.

A new era in anti-wrinkle face care

The new NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Replenishing Pearls contains the highest dosage of Q10 in the NIVEA product range. The unique formula with hyaluronic acid and creatine doesn’t just soften the skin’s surface, it also gives a fresher, younger look to the face.

Påfør Q10 på riktig måte

  • Ensure your skin is clean and dry before the application.
  • Always apply your serum before your moisturiser to ensure its formula can penetrate deeply and work its magic.
  • Gently work the serum into your skin using the tips of your fingers to massage it all over your face.
  • Combine with a Q10 plus moisturiser like NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle Day Care to intensify the benefits.