MANDELOLJE ANSIKTSPLEIE: HUDPLEIEFORDELER MED MANDELOLJE

Hva i søt mandelolje gjør det så godt for ansiktet og huden? Oppdag fordelene av mandelolje med NIVEA

VIKTIGE FAKTA OM MANDELOLJE HUDPLEIE

Det er 2 forskjellige typer mandelolje - bitter mandelolje som brukes for sin duft og søt mandelolje for hud, som er utmerket fordi den er fuktighetsgivende og pleier huden din. Kinesisk kultur har brukt mandelolje som en naturlig medisin for å behandle tørr hud og arrdannelse siden antikken, så vi er alle ganske sent ute i spillet når det kommer til å høste fordelene av denne magiske oljen.

MANDELOLJE-ANSIKTSFORDELER - HVILKE BRUKSOMRÅDER HAR MANDELOLJE I HUDPLEIE

 • Lyser opp mørke sirkler og reduserer poser under øynene - Dette skyldes at mandeloljer har betennelsesdempende egenskaper, noe som hjelper huden til å se lysere og friskere ut.
 • Lindre mørke flekker, eksem og utslett - Mandelolje inneholder mykgjørende egenskaper, noe som gjør det til et utmerket stoff for å forbedre hudtone.
 • Naturlig sminkefjerner - Den glir glatt på huden og er en lett ingrediens som ikke etterlater rester, noe som gjør den utmerket til å fjerne sminke forsiktig fra ansiktet ditt. -
 • Fuktighetsgivende for tørr hud, samtidig som den er skånsom mot sensitiv hud
 • Minimerer strekkmerker - Mandelolje for huden gjør det på samme måte som det hjelper med å lindre arrdannelse og mørke flekker. Mandelolje for huden har utmerkede mykgjørende egenskaper som gjør at huden kan strekke seg uten å forstørre disse merkene.
 • Hudforyngelse - Ansiktspleie av mandelolje hjelper til med å jevne ut hudtone og forbedre hudtone hvis den brukes ofte.

HVILKE NÆRINGSSTOFFER INNEHOLDER MANDELOLJE?

 • E-vitamin
 • Kalium
 • Sink
 • Enumettede fettsyrer
 • Proteiner

HVOR KOMMER SØT MANDELOLJE FRÅ?

Forklaringen ligger i navnet - søt mandelolje er trukket ut av rå mandler. Selve mandeltreet er hjemmehørende i de varmere delene av Vest-Asia og Nord-Afrika, men dyrkes nå rundt Middelhavet.

Prosessen for å trekke ut mandelolje for ansikt og hud har blitt utført siden antikken. Det er bevis på at denne unike oljen opprinnelig ble brukt til smertelindring ved å massere den inn i huden, samt for å behandle kolikk. I løpet av middelalderen ble det veldig populært i middelaldersk matlaging og ble til og med omsatt som en viktig handelsvare.

I dag brukes søt mandelolje hovedsakelig for sine kosmetiske fordeler for hud, hår og ansikt. Fuktighetsgivende formular og høyt næringsinnhold gjør den ideell for aktuell bruk.


3 MÅTER DU KAN HØSTE FORDELENE AV SØT MANDELOLJE HUD BEHANDLING

SØT MANDELOLJE ANSIKT FORDELER

Med sin lette, hurtigabsorberende tekstur er søt mandelolje kjent for å holde ansiktet mykt og smidig, samt forsinke tegn på aldring. Som en allergivennlig olje er den også egnet for tørr og sensitiv hud.

SØT MANDELOLJE HÅR FORDELER

Hvis du bruker søt mandelolje regelmessig på håret ditt, vil det se blankere og sunnere ut enn vanlig. De essensielle næringsstoffene i denne rike formelen antas å hjelpe med delte ender og flass.

SØT MANDELOLJE HUD FORDELER

Når den påføres kroppen, kan søt mandelolje lindre tetthet, kløe eller veldig tørr hud. Ved å forsegle fuktighet uten å blokkere porene, blir huden igjen glatt og med en strålende glød

FORKLARING PÅ INGREDIENSER FOR MANDELOLJE ANSIKT

ENUMETTEDE FETTSYRER

De hjelper kroppen å bevare fuktighet og å ta vare på tørr, irritert og sprukket hud.

KALIUM

Kalium forbedrer fuktigheten og følelsen av huden slik at den fremstår næringsrik og ivaretatt.

A-VITAMIN

A-vitamin er et essensielt næringsstoff som støtter hud, øye, reproduktiv helse og immunforsvarets funksjon. Ved å etterfylle disse vitamin A-lagrene i huden ved å bruke søt mandelolje, kan det bidra til å håndtere effekter av aldring fra soleksponering, og fungere som en form for kvisebehandling. A-vitamin trenger lett inn i huden og er i stand til å rense ut skitten og oljen som finnes på huden som fører til kviser.

E-VITAMIN

E-vitamin finnes i søt mandelolje og er en naturlig forekommende antioksidantkomponent i sunn hud. Det hjelper med å gi huden beskyttelse for å beskytte mot frie radikaler (forurensning og miljøbelastning) som truer med å svekke hudens forsvarsbarriere. Dessverre avtar hudens naturlige vitamin E når du eldes fra soleksponering, og huden vår blir da mindre i stand til å bekjempe aldringstegnene. Dette er grunnen til at det er viktig å fylle på disse lagrene, og en måte å gjøre dette på er ved å bruke mandelolje.

SINK

Sink har betennelsesdempende effekt, noe som betyr at det er en utmerket ingrediens for å hjelpe til med å håndtere kviser og lignende arrdannelse i huden.

HVORDAN BRUKER JEG MANDELOLJE?

Mandelolje er et svært allsidig produkt at det noen ganger er vanskelig å vite hvor du skal begynne. Her er noen tips for å bruke den riktig.

MANDELOLJE ANSIKT SKRUBB - DEN NATURLIGE MÅTEN Å FJERNE DØDE HUDCELLER

Huden ser kjedelig ut og trenger et foryngende løft? Prøv å blande en spiseskje mandelolje med en teskje sukker til din egen fuktighetsgivende ansiktsfolie. Bare masser i små sirkler for å avsløre den vakkert glatte huden under.

DEN BESTE MÅTEN Å PÅFØRE SØT MANDELOLJE

I motsetning til andre skjønnhetsoljer har søt mandelolje en lett tekstur og absorberes lett uten å etterlate en klissete rester til huden og håret. Det absorberes best hvis det varmes opp til kroppstemperatur før det påføres, så prøv å gni mellom fingrene før du lar det fuktighetsgivende formularet avgi sin magi.

En masserende bevegelse er den ideelle måten å påføre søt mandelolje på huden med, da den lar den trenge gjennom hudbarrieren for å hjelpe deg med å få maksimal fuktighet. Selv om søt mandelolje har en fantastisk duft, kan du legge til noen dråper eterisk olje etter eget valg gjøre det til en eksepsjonell massasjeolje for å nyte spa-behandlinger i ditt eget hjem.


NIVEA OG MANDELOLJE

NATURLIG GOD UTSTRÅLENDE DAGKREM

NIVEA Naturally Good Radiance Day Cream inneholder Jojobaolje, mandelolje og er beriket med forfriskende organisk Aloe Vera, og 99% av ingrediensene er har naturlig opprinnelse. Den er inspirert av naturen til å pleie og dypt hydrere huden for å få frem den naturlige skjønnheten i huden.

NATURLIG GOD REGENERERENDE NATTKREM

NIVEA Naturally Good Regenerating Night Cream inneholder Jojobaolje og mandelolje, i tillegg til at den er beriket med Argan olje for dyptgående fuktighet og fuktighet gjennom natten. Huden ser smidig og uthvilt ut hver morgen hvis nattkremen brukes før sengetid, og 99% av ingrediensene har naturlig opprinnelse, noe som gjør det flott for huden din!